Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. umísťovací výstava PSOZ

6. 10. 2008

12.10.2008 jsme se zúčastnily 23. umísťovací výstavy Pražského spolku ochránců zvířat ve Švehlově sokolovně v pražské Hostivaři, kterou tentokrát spolupořádalo i Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi. Výstavu navštívilo celkem 450 lidí a s celkem 138 zúčastněných koček bylo umístěno 45. Více informací o výstavě najdete na webových stránkách PSOZ.

Obrazek

Spolu s námi do Prahy přijelo 11 našich svěřenců a 6 z nich odjelo do nového domova. Jako první, ještě cestou na výstavu, byl umístěn perský "důchodce" 12letý Míša. Míša byl umístěn tzv. "do našich vlastních řad" - k naší známé Báře a jejímu perskému kocourkovi Laurovi. Po měsíci byl bohužel vrácen, ale záhy naštěstí našel nový domov - tentokrát v Novém Bydžově.

Po příjezdu ke Švehlově sokolovně jsme pak novému majiteli předaly Kevina a Kailu. Kevin s Kailou budou bydlet v rodinném domku v Kolodějích a společnost jim budou dělat 4 děti.

Mezitím přípravy na výstavu vrcholily...

Obrazek


Krátce po zahájení se za námi přišli podívat noví majitelé Nicka, kteří nedávno přišli o Nickova brášku Morrise. Fifík se s nimi mazlil tak urputně, že zpátky už odešli ve třech:

Obrazek


Návštěvnost výstavy bohužel nebyla příliš vysoká, a tak jsme většinu koček umístily především díky našim předchozím kontaktům se zájemci. Mezi návštěvníky výstavy pak byly pouze dvě rodiny, které si od nás vzaly kočku. Z nového domova se tak mohou těšit

Obrazek
Fíbí

a

Obrazek
Dantes

Protože jsme před sebou měly dlouhou cestu zpět, odjely jsme z výstavy již kolem 15. hod. Děkujeme pořadatelům za zorganizování výstavy, všem dobrovolníkům, kteří se na její přípravě podíleli, sponzorům za sponzorské dary, Báře za fotky (a za osvojení Míši) a Ivě a Lence za odvoz. 23.11.2008 se budeme těšit v Praze opět na shledanou, tentokrát v Chvalské Tvrzi v Praze 9.

Obrazek

Více fotografií z výstavy najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Umísťovací výstava

(Eva.S., 7. 10. 2008 20:53)

Přeji Vám co nejvíce umístěných kočišek.Držím palce.