Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoce v útulku 2007

10. 12. 2007

Dne 9.12.2007 se v pražském Kongresovém centru konala tradiční umísťovací výstava opuštěných kočiček Vánoce v útulku, jejímž organizátorem je Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi. Výstavu navštívilo 1100 návštěvníků a nový domov na ní hledalo 165 kočiček z celkem 13 útulků. Umístěno bylo 92 kočiček. Výstavy jsme se zúčastnily i my a spolu s námi 20 našich svěřenců:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ája, Floriánek a Micky - všichni tři na výstavě našli nový domov

I tentokrát nám štěstí přálo - nového domova se dočkalo 15 našich kočiček, mezi nimi i Amálka, která byla z minulé výstavy vrácena. Zde jsou fotografie šťastných majitelů a ještě šťastnějších umístěných kočiček:

Suki
ObrazekObrazek


Amálka
ObrazekObrazek

BelindaNorika
ObrazekObrazek

KaliKid
ObrazekObrazek
 

Gája
Obrazek

SašaFloriánek a Micky
ObrazekObrazek


Zpátky jsme vezly pět koček, ale i ty se jistě časem nového domova dočkají:

ObrazekObrazek
Andyho a FinaPepinku

Obrazek
Majdu a Pajdu


Velmi děkujeme organizátorům výstavy, sponzorům a všem, kteří se na přípravě výstavě podíleli. Též děkujeme všem milým lidem, kteří se za námi přišli na výstavu podívat a podpořili nás milým slovem či dárkem. Vaší přízně si velmi vážíme a těšíme se opět na jaře v Praze na shledanou.:-))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rPwqqgnZKDD

(jpazzv@nqwovg.com, 11. 9. 2009 1:59)

hJMEBZ <a href="http://uqttzrnvucmi.com/">uqttzrnvucmi</a>, [url=http://bwfiusiewwhd.com/]bwfiusiewwhd[/url], [link=http://tpdkkvwzrdeh.com/]tpdkkvwzrdeh[/link], http://qimymojpdvmd.com/