Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoce v útulku 2008

7. 12. 2008

7.12.2008 se v pražském Kongresovém centru konala tradiční, v pořadí již jedenáctá kočičí umísťovací výstava Vánoce v útulku, jejímž organizátorem je Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi. Celkové výsledky výstavy (prozatím) nemáme k dispozici, a tak přinášíme alespoň informace o tom, jak jsme na s našimi kočkami pořídily my.

Obrazek

Do Prahy se tentokrát z Hodonína vydalo hledat nový domov celkem 13 našich svěřenkyň a štěstí se usmálo na 7 z nich. Výstava probíhala poklidným tempem, a tak jsme měly čas si s každým zájemcem o kočku v klidu pohovořit. Nových rodin se zde dočkaly tyto číči:

Obrazek Obrazek
Jesy - ta byla bohužel po třech měsících vrácena Johanka

Obrazek
Čany

Obrazek Obrazek
Robin Telma

Obrazek Obrazek
Šelly Serena

Zpět do Hodonína jsme tak vezly 6 koček: Fabiána, Beu, Medy, Šeron, Merila, Santose,  - doufejme, že i ony se časem nového domova dočkají.

Obrazek
Meril a Santos

Děkujeme organizátorům, sponzorům a dobrovolníkům za realizaci výstavy a sponzorské dary, všem kočkomilným lidem za účast a novým majitelům za nové domovy pro naše svěřence.  

Více fotografií z výstavy najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výstava

(Šípová, 9. 12. 2008 19:27)

Gratuluji, každá dobře umístěna kočička je terno. Zvlášť v letošním roce se nějak hůře umisťuje. Dneska mi volala paní Soběslavská, že se umístilo celkem 69 kočiček!Moc zdravím a těm méně úspěšným kočičkám přeji dobrý domov co nejdříve!