Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíšek pro Kočky SOS 2013

4. 12. 2013

Stejně jako v minulých letech i letos vyhlašujeme sbírku na vánoční dárky pro kočky čekající na nový domov v našich depozitech a 180 plašanek, které žijí po kastracích ve venkovních lokalitách, kde jim zajišťujeme krmení. Sbírka běží od 5.12.2013 do 6.1.2014.

Z organizačních důvodů a také z toho důvodu, že máme jakožto útulek u dodavatelů krmiva množstevní slevy, jsme se rozhodly nespolupracovat s žádným internetovým obchodem, protože ceny těchto obchodů jsou (i po slevě, kterou jsou ochotny nám poskytnout) vyšší než ty, které při nákupu krmiva máme u našich dodavatelů my.

Vyrobili jsme proto ve spolupráci s paní Renatou Kašparovskou jednotlivým kočkám kartičky s dárkem, který si kočka k Vánocům přeje.  "Zakoupením" těchto kartiček můžete přispět na krmení pro danou  kočku.

Každá kočka má přímo na kartičce uvedeno v jaké hodnotě si dárek přeje a přidělený var.symbol pod kterým můžete příslušnou částku převést na náš účet č.177627810/0600. Po připsání částky bude Vaše jméno (s Vašim souhlasem) uvedeno u obdarované kočky. Proto prosíme, do zprávy pro příjemce uvádějte Ano / ne souhlasím se zveřejněním svého jména na fb a web. stránkách. 

Vybírejte, nakupujte, kočky se těší na Vánoce a děkují! 


Vánoční dárky pro kočky vybírejte buď na rajčeti
nebo Facebooku
jezisek-stranky-mensi.jpg

A protože jsou naše kočky víc jak mlsné a Vánoce k mlsání přímo svádějí, vyrobily jsme dvě univerzální kartičky pro všechny kočky dohromady – na tvarohsyrové maso.
 tvaroh-maso.jpg

Příspěvky jsou odečitatelné od základu daně z příjmu, proto budete-li si přát vystavit potvrzení, prosíme o zaslání vašich údajů (adresy trvalého bydliště a r.č.) na Kocky.SOS@seznam.cz

Celkem se podařilo nashromáždit finanční prostředky ve výši 72 359 Kč, koupeno 307 dárečků pro kočky! Děkujeme za ně!!!
Obdarováno 53 plašanek, v hodnotě 10.600 Kč
Koupeno 52 porcí masa v hodnotě 6.270 Kč
Koupeno 33 porcí tvarohu v hodnotě 3.230 Kč
Koupeno 170 dárků pro kočky v depozitech v hodnotě 52.259 Kč
Dárce najdete u jednotlivých kartiček na rajčeti nebo na facebooku.
Nakoupené dárky na rajčeti a na facebooku.

Související odkazy:
Ježíšek 2010
Ježíšek 2011
Ježíšek 2012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

úžasné!

(Daniela, 12. 1. 2014 21:31)

Mám obrovskou radost,že jsou i v dnešní době tak hodní lidé,že přispívají na opuštěné kočeny, a že díky těmto citlivým a dobrým lidem se daří zvládat nakrmení a veterinární péče o ty kočičky a kocourky, kteří to potřebují.
Patří všem obrovský dík!!!!Obrovský dík,ale patří i ženám v sos v Hodoníně,které za vším stojí a za jejich nikdy nekončící starostlivost a péči!!!!Poznala jsem je osobně,znám jejich vyčerpávající práci,ale především lásku ke kočkám,pro kterou obětují všechen čas.Zaslouží obdiv a úctu!!!!!
Všechny dárce srdečně zdraví a za kočičky z útulku moc děkuje Daniela a jejich šest domácích a x venkovních kočičích miláčků.