Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kristýnka 07

29. 3. 2021

k1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

7.11.2020 - Dnes k nám oznamovatelka přivezla 4 koťata, která někdo vyvezl do vinohradu v Dolních Bojanovicích. Taková koťata se nejsou schopna o sebe postarat a jsou odsouzena k smrti a jedná se o trestný čin opuštění zvířete. Koťata byla velmi hladová, jsou začervená. Jsou to dvě kočičky černobílá Kristýnka a bílomourka Kora a kocourci jsou černý Gandalf a bílomourek Fedorek. Fedorek a Kora nepřežili, Gandalf a Kristýnka jsou bázlivější.  29.10.2023 - Kristýnka je u nás už 3 roky. Je to kočička moc krásná, s jemným kožíškem, ale k člověku je opatrnější, bázlivější a není vhodná do rušné rodiny s malými dětmi. V novém domově, kde bude mít své lidi jen pro sebe se to může zlepšit, ale chce to čas, trpělivost. Nebojte se dát takové kočičce domov, odmění se vám. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.

Další fotky zde.

Kristýnka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Věra Albrechtová, syn Jenda a kocouři Vendelín a Mazlík. Děkujeme!

Kristýnka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívají Hiršlovi s vnučkou Beatkou, kočka Kristýnka a kocour Tom. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář