Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tamarka 02

26. 8. 2021

tamarka2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

20.5.2021 - Oznamovatelka nám nahlásila, že na autobusovém nádraží v Kyjově se zdržuje kočka, která nevypadá nejlíp, je asi nemocná, ale nechce se přiblížit. Přijeli jsme na místo s odchytovou klecí a na zavolání čiči vyběhla z pod rampy u Lidlu kočka, tak hladová, že na jídlo dobrovolně, za naší přítomnosti vběhla do sklopce. Zjistili jsme, že není plachá, jen opatrná a obezřetná a co víc - má ocumlané cecíky! Takže jsou tu i koťata ... Ještě, že máme tu Lucku! Musela na kolena a do nevábného prostoru pod rampu. Tady se krčila čtyři na smrt vyděšená asi měsíc stará koťata, Lucka byla nejspíš první člověk, kterého viděla. Takže jsou všichni v našem depozitu, kočičí mamina je vyhublá, nemocná, teče jí z očička, ale mimina má jako pucky. Kočky jsou prostě ty nejúžasnější matky. 14.11.2023 - Tamarka čeká na nový domov už 2,5 roku! Je to kočička krásně vybarvená, se zelenýma očima. Je ukecaná, má ráda společnost člověka, užívá si pohlazení a pomazlení, ale umí i říct "dost". Představovali bychom si pro ni domov v klidné rodině, u jednoho, dvou kočičích kamarádů nebo může odejít s některým od nás,  má tady kamarády. Ale pokud bude moci i na zahradu, může být i sama. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Tamarka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Karla Hejzlarová a Fialka, Majky a Monty.

Tamarka je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Radka, Luděk a kočičáci Julča a Gimy. Děkujeme!

Koťata podporuje adopcí na dálku Pavla a kočičky Miki a Kuky z Prahy. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Měli bychom zájem o koťátka

(Lenka, 9. 6. 2021 23:00)

Dobrý den. Měli bychom zájem o dvě koťátka. Právě jsme přišli o naší kočičku. Zemřela nám a jsme z toho celá rodina nešťastní a je nám tu strašné smutno. Chtěli bychom rovnou dvě. Aby jim nebylo smutno. Kdy by bylo možné si koťátka případně vzít? Máme ještě jednu kočku. Ale ta je samorost. A nerada se mazlí. Všechny kočky, které jsme měli, jsme našli někde zanedbané a starali jsme se o ně. Ale už nadešel jejich čas a teď jsme během dvou let přišli o tři kočičky. Jedné bylo dokonce 21 let. Dozila se bajecneho věku. Jedné bohužel selhaly játra. A ta poslední nám zemřela dnes a je nám z toho těžko. Rádi bychom, aby tu bylo zase veselo. Kočky máme všichni rádi. Máme velký dům a právě jsme se chystali udělat kočičkám venkovní výběh se sítí a pletivem. A teď na nás akorát z toho padá smutek. Děkuji za odpověď.

Re: Měli bychom zájem o koťátka

(Kočky SOS, 10. 6. 2021 0:08)

Koťata mohou od matek odcházet až ve věku 3 měsíců, u těch Tamarčiných to bude na konci července.
Více v emailu.