Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barunka

5. 9. 2006

ObrazekBarunku (kříženec peršanky) k nám 5.9.2006 přinesla paní, která Barunku i se sourozenci (též již umístěnou Verunkou a Fidem) našla ve své zahradě. Byli velice vyhládlí. Je to nádherná chlupatá kulička, hravá, milá, přítulná. 5.9.2006 byla umístěna do Břeclavi. Barunčina nová majitelka nám napsala:

7.9.2006:
Dobrý den,
zasílám Vám fotky Barunky, které jsme pořídili hned první den, tj. 5.9.2006, kdy jsme si ji přivezli domů. S naším kocourem Jerrym se hned skamarádili a snáší se velmi dobře. Nakoupili jsme Barunce konzervy pro koťata, moc jí chutnají. Na kočičí záchod se hned naučila chodit. První noc mi spala u hlavy a včera mi mamka psala, že je pořád u ní a přede.
Přezdíváme jí Bubáčku, protože v šeru je jako černá kulička, jenom oči jí svítí. Myslím, že je u nás spokojená a má se dobře. Ve středu jí dáme tabletky na odčervení. Zase se ozvu s dalšíma fotkama.

15.9.2006:
Dobrý den,
zasílám včerejší foto Barunky. Ve středu byla odčervená. Už se zabydlela a vyklubal se z ní pěkný čertík, je neskutečně zvědavá a mlsná, krade mycí houbičky ze dřezu S naším koucourem jsou velcí kamarádi a soutěží o naši přízeň. Moc se na ni těšíme, když jdeme z práce, vždycky nás přijde přivítat a je moc milá.

 

Náhledy fotografií ze složky Barunka v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář