Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karlík a Karolínka 05

4. 12. 2012

karolinka-karlik_02.jpg Černý kocourek Karlík a zrzavá Karolínka se narodili přitoulané kočce v Žeravicích. Jejich majitel se na nás obrátil, že neví, co s koťaty, a zda bychom mu kočku pomohly vykastrovat. Jedno kotě umístil sám, dvě jsme umístily přes Facebook ještě než jsme je odtud vzaly, a dvě zbylá koťata - Karlíka a Karolínku - jsme nechaly 20.11.2012 převézt ke kolegyně do Chýně u Prahy. Všech pět koťat i s maminkou žili v Žeravicích venku na dvoře, kde byl velký nepořádek. Koťata "bydlela" na křesle uprostřed bývalého hnojníku, v uších měla spoustu svrabu, krmena byla jen mlékem a rohlíky, takže měla průjem. Jejich maminka byla vyhublá, jen kost a kůže.  4.12.2012 byli společně umístěni do bytu do Plzně.

Fotky Karlíka z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Karolínky zde.

 

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

4.12.2012:
Dobrý večer, u nás vše v pořádku a K+K vám vzkazují " Drahá paničko, cesta byla dobrá protože jsme ji celou prospali, v novém domově jsme byly nejdřív trochu vyjukaní, a po chvilce jsme ho prošmejdili, našli papání a hračky, teď si hrajeme s novou paničkou a řádíme. jo a už jsme vyzkoušeli i záchod.

5.12.2012:
Milá maminko,
dneska jsme si celý den spolu hráli, u nových páníčků máme spoustu hraček, samý myšičky, míčky, peříčka a tak různě. Odpoledne, když přišli páníčci domu, tak si s námi hráli, dostali jsme dobroučký masíčko, jak ke snídani, tak k obědu a večer také.
Pelíšky jsme si našli na gauči, na velké, teplé a heboučké dece, ale líbí se nám také ve velikém květináči s kytkou, teda hlavně Karolínce no a až se nebudeme tolik bát, né že by jsme se báli páníčků, ale stále okoukáváme nový domov, tak zkusíme i postel.
Na záchůdek taky chodíme poctivě.
Tak se milá maminko měj, a my zase napíšeme, K+K.

9.12.2012:
Dobrý den,
jak jsme slíbili, tak také píšem,

Myslíme, že o děti je dobře postaráno, oba jsou moc hodní, nic neničí, kytky nekoušou a ani nerozhrabávají, jen Karolínka v ní občas spinká. Včera sme jim pořídila další (o dost větší) škrabadlo s pelíškama a už si ho zabydleli. V noci nám lezou i do postele, ale nejradši spinkaj spolu, někde na dece na gauči nebo na škabadle. Na záchůdek taky chodí poctivě a jinde nečůraj ani nic podobného. Prostě jsou to zlatíčka. Přikládáme ještě pár fotek :))
Zase se ozveme a děti posílají velikej lízanec.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.