Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzpomínáme

Příspěvky

Budulínek

25. 7. 2014

budulinek.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2013

Budulínek byl nalezen na sídlišti v Hluku. Je to milý, mazlivý a přátelský kocourek. Má kulatou hlavičku jako britka. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.
25.7.2014 byla u Budulínka diagnostikována plicní forma FIP a kocourek byl uspán.

Fotky Budulínka zde

Budulínek byl po dobu pobytu u nás adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Čany

8. 7. 2014

ObrazekČerná Čany byla v 3/2008 odchycena v Ratiškovicích na dvoře jedné paní, která se ujala kočky a jejích 3 koťat. Čany jediná zůstala a podařilo se ji ochočit. 7.12.2008 byla na umísťovací výstavě Vánoce v útulku umístěna do Jenče ke kočce Else  (tu bohužel začátkem srpna 2009 přejelo auto). V srpnu 2009 jsme k ní umístily mourečku Normu, ta však v lednu 2013 zemřela.
8.7.2014 jsme dostali zprávu, že Čany zemřela.

Zprávy z nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Jarmilka

2. 7. 2014

jarmilka250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Jarmilka je velice mazlivá a chce pořád ležet na klíně. Je to asi proto, že žila na zahrádkách, kde pořád rodila koťata a chyběl jí velice kontakt s člověkem. Tak si jednoho dne řekla, že už tam sama nebude a šla do zahrádky naproti, kde je paní, která má kočky vykastrované a vzorně se o ně stará. Tak se milá Jarmilka dostala k nám. Druhé kočky moc nemusí, jednu by ale snesla. 2.7.2014 - Jarmilka se bohužel nového domova nedočkala. Diagnostikována FIP a kočička byla uspána.

Další fotky zde.

Jarmilka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Dickens 02

16. 6. 2014

dickens250.jpegKocour 4/2013

Dickens, dlouhosrstý kocourek se potuloval v zahrádkářské kolonii, kde ho krmila naše známá.
Přinesla ho, měla obavy o jeho život, protože tam někdo začal trávit kočky. Je to mazel, vhodný do bytu, protože venku je moc důvěřivý a mohlo by se mu něco stát. 12.1.2014 byl Dickens umístěn do domku ke dvěma kočičkám do Břeclavi.
11.4.2014 jsme Dickense vzaly zpět do útulku, jeho majitelka se dostala do finančních potíží a nemohla Dickensovi zajistit dostatek krmiva ani veterinární péči. 3.5.2014 byl Dickens umístěn do Kunovic, do domku k Mikymu a Máničce.

Fotky Dickense z pobytu u nás a nového domova najdete zde.

Děkujeme paní J.Liškové, že Dickense po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Hurvínek

2. 6. 2014

hurvinek.jpgKocour, nar. 8/2013

Hurvínek byl se svými sourozenci nalezen na odpočívadle u silnice na Kúty. Koťata byla v krabici a měla tak kolem tří týdnů, ještě ani neuměla sama jíst. Jedno kotě umřelo. Hurvínek je takový temperamentní ušatý drobek. Je nesmírný mazel. Je vhodný jako společník k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou.
Na II. umisťovací výstavě opuštěných koček 19.4.2014 v Brně
byl Hurvínek umístěn do Pozořic, do domku ke 3 kočkám a 3 pejskům.

Fotky Hurvínka z pobytu u nás i z nového domova najdete zde

Děkujeme paní Renatě Žaludové  s kocourkem Frankem a kočičkou Sally, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

2.6.2014 přišla moc smutná zpráva, Hurvínek-Bertíček podlehl leukémii.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 6

Mauglí (02)

27. 5. 2014

 maugl_2.jpg

 Kocour, nar. 9/2013

Mauglí je jedním z pěti koťat vyhozených v krabici u ZOO. Je černý kocourek s bílou kapičkou na krku. Má nádherně protažené oči a je to koumák, dokáže si hrát sám bez pomoci klidně i hodinu.  Vhodný jako společník, do bytu nebo do domku se zahrádkou.
6.3.2014 byl umístěn do Uherského Hradiště, do bytu ke kočičce.


Fotky Mauglího najdete zde

Děkujeme Petře Vigoureux a kocourkovi Matýskovi, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!


Fotky Mauglího najdete zde

27.5.2014
Přišla smutná zpráva z domova Mauglího (Mikeše), ve slepé ulici, na které není téměř žádný provoz, srazilo Mauglího (Mikeše) auto
.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 2

Samík

26. 5. 2014

samik.jpgSamík je černý kocourek, který vypadá jako čert. Povahou je to však andílek, který se nechá pohladit a pochovat, ale jen od toho, koho si sám vybere. Je vhodný do klidnější domácnosti jako jedináček či jako  společník jiné kočičky, do bytu i do domku se zahrádkou. Bíločerný kastrovaný kocourek

Papánek byl nalezen u Brněnské přehrady na jaře 2008. Je to mazlík, klidnější povahy, snáší se s kočkami i psy. Je vhodný i k menším dětem, jako jedináček či jako  společník jiné kočičky, do bytu i do domku se zahrádkou. 19.4.2009 byli na Výstavě pro kočku společně umístěni do Kolína.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Vašek

16. 5. 2014

vasek.jpg

Kocour, nar.2007

 

Vašek je šestiletý kocourek, který přišel k naší známé ze sousední vesnice, kam občas jezdila na pilu. Neví, jak ji našel, ale jednoho dne se objevil v kůlně na její zahradě. Letos se mu udělal v puse absces a veterinář usoudil, že to bude od ledvin. Testy to potvrdily. Vašík je na ledvinové dietě, kterou bohužel musí jíst už neustále. Je to velmi milý a hravý kocourek, který je v dočasné péči a je určen zatím k virtuální adopci. 16.5.2014 - Kocourek Vašek svému onemocnění podlehl a zemřel na selhání ledvin.

 Vašek byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla paní Hana Zemanová a 15 kočičích kamarádů. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Aida 03

14. 5. 2014

aida03-03.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Bílozrzavá Aida se narodila kočce v chatové osadě Lučina. Kočka tam nechala koťata a pak už se neobjevila. Koťat bylo původně pět, jedno se ztratilo, čtyři koťata přivezla paní, která má od nás Chulia, k nám. Aida je milá, hodná a mazlivá, vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo domku se zahrádkou.
14.5.2014
Aida se nového domova nedočkala, byla dnes pro vleklé problémy uspána. Diagnostikováno selhání jater a nádor na ledvině.

 

Fotky Aidy najdete zde.

Aida byla po dobu svého pobytu v útulku adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Lenka Blažková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Elza

2. 5. 2014

elza1.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 10/2013

 

Elza je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Elza je milounká kočička, trošičku bojácná, ale určitě si zvykne a bude s ní příjemná a mazlivá společnice. Od narození jí chybí kus ocásku, což ji činí zajímavou a vyjímečnou.
2.5.2014 byla Elze diagnostikována FIP a byla uspána.

Fotky Elzy najdete zde.

Děkujeme manželům Břečkovým a Tosce - nejlepší kočce na světě že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Eliot 03

30. 4. 2014

eliot1.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar.10/2013

 

Eliot je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Eliot je zprvu trochu bojácný, ale až si zvykne, bude z něho mazlivý a milý společník. Od narození mu chybí kus ocásku, což ho činí zajímavým a vyjímečným.
30.4.2014 byla u Eliota diagnostikována FIP a byl uspán.

Fotky Eliota najdete zde.

Děkujeme paní Nadě Slavíkové, že Eliota po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Jonáš(04)

27. 4. 2014

jonas04-04.jpgBílého kocourka Jonáše se zrzavým žíháním jsme přijaly od jeho majitelů, kteří se ho ujali coby nalezence v Drnholci. Spolu s ním jsme si z Drnholce přivezly i naše bývalé tři svěřence Pištu, Žanetku a Domina. Všech čtyřech koček se jejich majitelé museli vzdát kvůli stěhování. Jonáš je moc milý, mazlivý a hodný, absolutně bezproblémový. Je vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.3.2012 byl umístěn k pejskovi do Uherského Brodu.


Zprávy z jeho nového domova si můžete přečíst zde.

Po dvou letech v novém domově zemřel na hypertrofickou kardiomyopatii.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 3

Ruprt

23. 3. 2014

ruprt.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2013

Ruprta jsme spolu s jeho třemi sourozenci zachraňovaly ze ZD Vracov poté, co je někdo hodil k telátkům. Na záchrannou operaci se můžete podívat zde. Ruprt je jako všechna koťata velice hravý a dovádí se svými sourozenci. Ale dokáže se i pořádně pomazlit. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.   23.3. 2014 byla diagnostikována nemoc FIP a byl uspán.


Fotky Ruprta najdete zde

 

Děkujeme Anetě Makovcové a kočkám Cmuky a Enzovi, že ho podporovali formou adopce na dálku do 12/2013. Děkujeme Jardovi a Viole, kteří Ruprta podporovali od 1/2014.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 6

Karolínka 06

21. 2. 2014

karolinka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Karolínka byla se svými sourozenci za Hodonínem v poli. Je opatrná, ale hodná. Když si na Vás zvykne, tak se bude mazlit. 21.2.2014 byla Karolínka uspána, byla diagnostikována nemocná slinivka.

Fotky Karolínky  najdete zde

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Adelaida

29. 1. 2014

adelaida_8.jpgKočka, nar. 9/2013

Adelaida je jedním z pěti koťat vyhozených v krabici u ZOO. Je milá, klidná, mazlivá holčička. Je ze všech nejmenší a taky nejméně náročná.Takový malý mazlíček, chlupatý uzlíček. 29.1.2014 - Diagnostikována FIP a kočička byla uspána.

Fotky Adelaidy najdete zde

Děkujeme její adoptivní rodině Zuzaně Ševečkové, Jakubovi a kočičce Kiki, že ji podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 3

Sasanka

4. 1. 2014

sasanka-stranky.jpgKočka, nar. 6/2013

Sasanka byla nalezena na zahradě hodonínské galerie. Je moc milá, mazlivá a důvěřivá, nechá se ráda chovat a hladit, ale není vlezlá. 4.1.2014 Sasanka zemřela na selhání srdce.

Fotky Sasanky najdete zde.

Děkujeme Studýnkovým, Kessie a Mikešovi, že ji podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!


 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Keksík

21. 12. 2013

keksik01.jpgBílomourka Keksíka našla opuštěného paní v Lužicích. Je to moc velký mazel, vhodný i k dětem. S ostatními zvířaty problém nemá, může být tedy i společníkem podobně staré kočce v bytě nebo do domku se zahrádkou. 16.6.2012 byl umístěn ke kočce do bytu do Frýdku - Místku.
Děkujeme Jitce Nešporové & kočkám Míně+Elišce+Julče, kocourovi Johnovi a fence Bobi, kteří Keksíka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 3

Evelína

20. 12. 2013

Obrazek

Černou Evelínu nám přinesl v červnu 2010 chlapec, který ji našel na sídlišti. Je to hodná a vděčná kočka, spokojená bude v bytě i v domku se zahrádkou. Ostatní kočky moc ráda nemá, z těch našich snese jen Pedra. 26.9.2010 byla umístěna do Prostějova do domku se zahrádkou k maltézáčkovi. 12.12.2013 Evelínku při vycházce po okolí srazilo auto. Její rodině, kde byla moc šťastná i nám bude moc chybět a budeme všichni na ni vzpomínat s láskou. 

Děkujeme Aleně Čechové a Petrovi Ledvinovi, kteří Evelínu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 4

Hádés - Hádeček

25. 11. 2013

 

p7300006.jpg

 Kocour, nar.8.6.2013

Jsem malý a hravý. Rád zkoumám okolí a všude se vyvaluju. Kdo si mě veme toho celého olížu a budu mu vrnět do ouška. Jsem čistotný a řádný jedlík. Moji sourozenci mě mají moc rádi a když na Vás udělám očka vemete si jednoho semnou?
Jo a abych nezapomněl poznávací znamení.. mám málo chlupaté bříško tak snad až vyrostu budu chlupatý všude stejně :D a bude ze mě velký kocour jako můj idol Mikeš z pohádky.
25.11.2013 byl Hádeček uspán selhali mu plíce.

Další fotky Hádese zde

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Rocky

6. 11. 2013

p7020002.jpg

Kocour, nar. 21.4.2013 

Kocourek narozený kočce , kterou jsme přivezli těsně po porodu koťat k nám. Rocky je nejmenší z koťat. Kocourek je moc hodný a mazlivý. Rád zkoumá okolí a kamarádí s ostatními koťaty.  Je moc sympatický a všichni jeho sourozenci našli již svůj domov. Najde ho i on? 20.10.2013 odjel Rocky do nového domova do Lelekovic do domečku ke kočičce Bětušce a Mášence. 
Rocky si nového domova užíval jen krátce, 6.11.2013 mu byla diagnostikována FIP a musel být uspán. Je nám to moc líto.

Fotky Rockyho zde
Děkujeme Marii Šišákové, která Rockyho během jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!
 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 4

Athéna

24. 10. 2013

p7110034.jpg

 Kočka, nar. 8.6.2013

Athéna je jedním z koťat vyhozených po burze zvířat, je hravá a ráda zkoumá okolí. Pošťuchuje svoje sourozence k hrátkám a když nechtějí tak je zlobí přesto dál až se jí schovají. Je to malá divoška. Moc ráda mlsá a miluje masíčko. Pořád by ráda někde šplhala ,aby měla rozhled.
Do nového domova by měla jít se stejně starým kotětem případně ke kočce, která si ráda hraje.
24.10.2013 byla Athéně diagnostikována nemoc FIP a musela být uspána. 

 

Další fotky Athény zde

Děkujeme Editě Bergerové a kočičkám Micce a Nelince, že ji po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Cilka

11. 10. 2013

dsc_0352.jpgKočka, nar. 5/2013

Cilka  se k nám dostala se svými dvěma sourozenci z Dubňan. Koťata někdo pohodil na hřiště, kde je našla paní, co má od nás kočičku Kolejku.  Koťata byla hubená nemocná a moc nešťastná. Jedna kočička u nás zemřela. Cilka je zdravá, ale zůstala trochu opatrná. 10.11.2013 zemřela na selhání srdce.

Další fotky Cilky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 2

Bucinka

6. 10. 2013

bucinka03.jpgKočka, nar. 9/2012

Černobílá Bucinka byla 16.10.2012 nalezena před domem ve Svatobořicích. Přivezla ji k nám odtud paní. Na svůj věk byla velmi malinká, u nás se jí ujala Mery, Zpočátku se moc kamarádit nechtěla, poslední dobou se ale začala mazlit. S koťaty si hraje, je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 6.10.2013 byla Bucince diagnostikována nemoc FIP a byla uspána.

Fotky Bucinky najdete zde.

Děkujeme paní Jiřině Vyskočilové a kočičce Išince a Žanetce,že Bucinku po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Athos

6. 10. 2013

Obrazek

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2009

Mourka Athose jsme spolu s dalšími koťaty a kočkami přivezly od paní z Luhačovic, která je chovala ve velmi nevyhovujících podmínkách. Athos je milý, hravý, ale není kontaktní. Je možné, že v individuální péči by se časem nechal mazlit. Vzhledem ke své plachosti jako společník k jiné kočce. 6.10.2013 - Athos podlehl selhání ledvin.

Děkujeme Renatě Čížkové, která Athose od dubna 2010 do prosince 2010 podporovala formou adopce na dálku. 

Děkujeme manželům Merčákovým & kočičkám Bety a Kety, že po doby jeho pobytu u nás ho podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Fotografie: Athos | Komentářů: 1

Lenka

24. 9. 2013

lenka.jpgLenka, nar. 5/2013
Maličká mourečka se ocitla na prahu jednoho rodinného domu, v sousední vesnici. Majitelka domu má od nás dvě kočičky, tak nám Leničku přivezla. Lenka je milé hravé kotě. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 23.9.2013 byla Lence diagnostikována nemoc FIP a byla uspána.

Fotky Lenky najdete zde

 

Děkujeme Markétě Tranové, že Lenku po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 3

Sabina

10. 9. 2013

sabina.jpg

Volala nám paní z Hodonína, která bydlí v Bažantnici, že našla opuštěné koťátko. Když naše kolegyně přijela pro koťátko zjistila, že má nemocné očička celé zanícené a uši plné svrabu. Kočičku jsme přijali a ošetřili. Malá Sabinka jak jsme ji pojmenovali, dostala pořádně najíst a odpočívá. Ze začátku byla trošku bázlivá. Nyní je velmi kontaktní hraje si se stejně starými koťátky Rockym a Stevem, ale nebojí se ani větších. Sabince byla dnes 10.9.2013 diagnostikována nemoc FIP a byla uspána. 

Fotky Sabiny najdete zde.
 
Děkujeme Anetě Makovcové a kočičce Cmuky a kocourovi Enzovi, že Sabinku po dobu jejího pobytu u nás podporovali. Děkujeme!
 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 6

Nelinka

16. 8. 2013

nelinka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2012

Drobná Nelinka pochází ze zahrádkářské kolonie Břeclav, kde jsme kastrovali venkovní bezprizorní kočky. Nelinka kastraci nezvládala moc dobře, byla podvyživená jelikož ji silnější kočky nikdy nepustily k jídlu. Začala se postupně ochočovat a v depozitu už zůstala. Je velmi drobného vzrůstu a má krásné mramorové zbarvení, vypadá jako malý tygřík. Má velmi hravou povahu, zabaví se se vším, co najde. K lidem je přítulná a mazlivá, jen je třeba mít ze začátku pochopení, stále je to pro ni něco nového. Když vidí, že jí ta ruka neublíží, začne se o ni otírat. Zaslouží se bezpečný domov, kde nemusí každý den bojovat o jídlo. Nelinka se nového domova nedočkala. 16.8.2013 u ní byla diagnostikována FIP a musela být uspána.

Fotky Nelinky najdete zde.


Děkujeme rodině Pacultově a kocourovi Zoro, kteří Nelinku během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Tonda

18. 6. 2013

tonda.jpg

22.5.2013 - Tonda je drobný kocourek, kterého dnes v podvečer našly děti u školy v Bažantnici. Volal nám tatínek jedné holčičky, a když jsme tam přijely, už byl nachystaný v přepravce.
Tonda je ve velice špatné kondici, má strašný průjem, uši má spálené od slunce, podvyživený, dehydrovaný. Je vidět, že žil dlouho na ulici. Teď odpočívá, dostal antibiotika a id granule, musely jsme koupit novou klec, protože máme v pokoji lazaret, všechny klece obsazené marodami.
Nejvíc na tom všem nás potěšilo, že děti nejsou lhostejné a někteří dospělí se od nich můžou učit. Už je to tento týden třetí žádost o záchranu, která vzešla od dětí.
Toníček se nového domova už nedočkal, 17.6.2013 musel být uspán z důvodů silných epileptických  záchvatů.

Fotky Tondy a dětí, které ho zachránily najdete zde.

Děkujeme Petře Vigoureux a kocourkovi Matýskovi, že Toníčka po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

 

Poly

15. 3. 2013

Obrazek

Černá kočička Poly byla spolu se svou sestřičkou (též již umístěnou Holy) nalezena v srpnu 2006 v parku u lázní. Byla podvyživená, uši měla plné svrabu, ale přesto je velmi přítulná a má důvěru v lidi. Nový domov našla díky 20. umísťovací výstavě PSOZ - 17.12.2006 byla umístěna do Prahy. 30.12.2009 k ní byla umístěna Rory, ta ale bohužel 26.1.2013 zemřela. 13.3.2013 Poly zemřela na selhání ledvin.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 2

Bertík02

1. 3. 2013

barborka01.jpg

Černý kocourek Bertík byl 4.12.2012 nalezen v pasáži na Národní třídě v Hodoníně. Na svůj věk je velmi drobný. S ostatními kočkami se kamarádí, ale lidí se zatím dost bojí.

1.3.2013 mu byla diagnostikována FIP a byl uspán.

Fotky Bertíka najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »