Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekŽelvinka Dáda byla nalezena v chatové oblasti Lučina. Byla hladová a vyčerpaná, ale jinak v pořádku. Je to velice temperamentní, velice mazlivá a velice hravá kočičí slečna, v novém domově uvítá společnost kočičího kamaráda22.12.2008 byla umístěna do Pouzdřan do domku se zahrádkou ke dvoum pejskům. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

22.12.2008:
Tak Dáda si u nás pomaličku zvyká, pejsky teda nemusí, už dostali oba po čumáku.:-) Jinak zatím nic nesnědla ani nevypila a ani nebyla na záchodku, tak čekám kdy to bude.:-) Místečko má v kuchyni, tam ji máme nejvíc na očích a má tam klid.. postupně jí ukazujeme i další pokoje. Doufáme, že se jí u nás bude líbit a že i psi budou v pohodě.

24.12.2008:
Příjemný Štědrý večer, paní Malečková,
tak jsme to dneska tak nějak zvládli :-) Dádu úplně fascinovaly vánoční ozdoby, takže máme na stromečku ozdobenou jenom horní půlku, abychom předešli úrazům, ale jinak to zvládáme v pohodě. S tím rozmazlováním... :-) Máme právě opačný případ, pejsci by si s Dádou i docela rozumněli, jenže ona je moc nemusí. Včera kolem sebe ještě chodili jako kolem horké kaše. Víc než na 5 metrů se k sobě nepřiblížili, ale dneska už je to lepší, dokonce už kolem sebe projdou i ve dveřích.:-) Jinak papká pěkně, pije, čůrá, kadí :-) Takže ten první šok už asi přešel. Olizuje nám věci.. nevím jestli nás čistí, nebo ochutnává :-) Dneska ráno zahnala Moiru na verandu, sedla si provokativně na schody a nechtěla ji pustit nahoru.:-) Chuděra Moira, byla z ní celkem vystresovaná.:-) První noc spala Dáda za lavicí a včera už se nasáčkovala k nám do postele :-D Vypadá, že z ní bude velitelka domu... už nás má všechny pod palcem.:-D

Bohužel časem se ukázalo, že soužití Dády se psy je čím dál problematičtější, a tak byla Dáda 20.2.2009 vrácena.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář