Jdi na obsah Jdi na menu
 


darky-fb.jpgVážení návštěvníci našich stránek,

při naší činnosti jsme odkázáni výhradně na vaše dobrovolné příspěvky. Zakoupením dárků, které nabízíme přispějete na naši činnost, přispějete opuštěným kočkám z našeho útulku.
Nabízíme hračky pro kočky plněné šantou, háčkované hračky, různé šperky, hrníčky, tašky, tenisky a šijeme na zakázku pelíšky pro kočky.
Aktuální nabídku dárků najdete zde.

 

Krámek s dárky také můžete navštívit osobně na všech našich akcích, které pořádáme.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte e-mailem na adrese kocky.SOS@seznam.cz.

 

santapytlicky.jpg

Pytlíčky se šantou ... (ilustrační foto)


 

 

 


santakocicky.jpg
Různé šantové hračky a střapačky ... (ilustrační foto)

 

 

 

 

hracka.jpg

 

Háčkované hračky ... (ilustrační foto)

 

 

 

 

 


 

hrnek350.jpeg

 

 

Různé hrníčky ... (ilustrační foto)


pelisek250.jpg

 

 


 


vak350.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Na objednávku šijeme pelíšky - napište nám na email kocky.sos@seznam.cz

(ilustrační foto)

   

8.jpg

 

Pokud má někdo z Vás doma nepoužitá klubíčka vlny, velmi rády je od Vás přijmeme, kocourci Mourek a Zrzek z nich vyrobí další hračky.

 

 

 

 

A tady naši spokojení zákazníci, kteří si vybrali.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Dobry den

(Katka.v, 2. 12. 2017 15:19)

Nemam ucet. Posilate i na dobirku?dekiji za odpoved.

Re: Dobry den

(Kočky SOS, 2. 12. 2017 19:37)

Na dobírku nezasíláme. Že nemáte účet nevadí, zaplatit můžete složenkou na náš účet, na poště. Objednávku zašlete na email kocky.sos@seznam.cz Větší nabídku dáků najdete na naší FB stránce "Dárky za příspěvek na opuštěné kočky".

věnec

(Lenka, 4. 11. 2014 12:33)

Dobrý den, chtěla bych si u Vás koupit závěsný věnec na dveře. Ví., že jste ho v nabídce měli, ale už ho nemůžu najít. Zrušili jste tyto věci a nebo se špatně dívám? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Lenka

Re: věnec

(Kočky SOS Hodonín, 4. 11. 2014 13:03)

Ano, špatně se díváte :-)
Vánoční věnečky máme, je to asi osmá položka - VÁNOČNÍ DEKORACE.
http://kockysos.rajce.idnes.cz/Darky_-_tema_Vanoce

obrázky

(Olga Lepková, 29. 10. 2014 8:58)

Uvažuji o některém z obrázků paní Pomajbíkové, bohuýžel nějak jsem nepochopila, které jsou ještě voilné a taky, kde bych si je měla objednat.

Re: obrázky

(Alena, Kočky SOS, 29. 10. 2014 9:54)

Dobrý den paní Olgo, obrázek ještě nějaký máme, ale nevím to na 100%, podíváme se. Ale máme ted nástěnný kalednář s obrázky paní Pomajbíkové.
https://kocky-hodonin.estranky.cz/clanky/kocici-akce/kalendar--diar-a-nastenny-kalendar-2015.html
velikost A3 á 250,- Kč. Objednávku prosím zasílejte na mail kocky.sos@seznam.cz

Dečky

(Vlaďka Pechánková, 7. 6. 2014 16:53)

Dobrý den,
na brněnské umísťovací výstavě jsem si koupila Vaše dečky v sv. zelené a růžové barvě a materiál je fantastický. Dobře se čistí, pokud na něm vůbec jsou chlupy, na rozdíl od flísu, na který se přímo lepí. Koukla jsem do nabídky, ale rozměry nevyhovují. Je možné u Vás objednat dečky v rozměrech 40x40,55x60,55x65 a 55x80cm ve sv. zelené barvě? Jedná se o pokrytí židle, podnožky, křesla a jídelního stolku, kde se opaluje Pepinka, když si myslí, že ji nevidím:-). Cenu budu respektovat. P.S. Může být i bez textilního obrázku, kočky ocení jednolitý jemný povrch. Děkuji za odpověď. vladkapechankova@gmail.com

Ondrejková

(Lucia, 3. 6. 2014 17:23)

Dobrý den chci se zeptat zdali je možné objednat tyhle hrnky ?http://kockysos.rajce.idnes.cz/Darky_-_Hrnky_hrnky_s_podsalkem_sklenene_hrnky/#P1140796kopie.jpg děkuji

dotaz - tenisky

(Karla Marešová, 4. 2. 2014 16:08)

Dobrý den, dneska byla na FB nabídka různých dárků a hlavně tenisek s motivem kočiček...chtěla bych se zeptat co mám udělat pro to, abych si mohla šněrovací šedé tenisky s kočičkou za á) 280,- Kč koupit ... díky moc za odpověď ... H.Karla@seznam.cz

vanocni vence a svicky

(brizova jindriska, 10. 12. 2013 19:07)

dobry den chtela bych si u vas objednat vanocni svicku za sto korun motiv se dvema svickami jenze na netu moc neumim muzete mi prosim napsat do emailu konecnou cenu s postovnym a balnym a pripadne telefon na kterym ji mohu objednat? email.brizovapjindriska@gmail.com dekuji

Hrnky

(Denisa, 6. 12. 2013 14:11)

Dobrý den, máte ještě v nabídce hrníčky ke koupi? Děkuji za odpověď.

Re: Hrnky

(Kočky SOS - Alena, 8. 12. 2013 20:33)

Dobrý den Deniso,
aktuální nabídku hrnků najdete zde:
http://kockysos.rajce.idnes.cz/Darky_-_Hrnky_hrnky_s_podsalkem_sklenene_hrnky/

Kočičí kalendář

(Tereza Novotná, 24. 11. 2013 20:22)

Dobrý den,
ráda bych si od Vás koupila stolní týdenní kalendář - 1 ks.
Můj e-mail: novoterka@email.cz
Děkuji.

Dopis pro TYminka naše kocourka kterého jsme zachránili a máme ho rádi.

(Simonka poustková a její kamarádky:terka,simča,pavel, a eliška a ještě honza, 23. 5. 2013 19:31)

Tyminku,vím že imi nerozumíš ale moc se nám stýská a plakáme každý dne a sme smutné a spomínáme na tebe co jsme s tebou prožili.Posílám ti pusu.máme tě rádi a doufáme že se máš dobře a že se o tebe starají.Každý den sem pujdu a napíšu ti.Já vím že jsem asi pitomá ale budu mu psát.Mám ho ráda a věřím že tobě se taky stýská.Bylo nám s tebou moc dobře.Každý den spomínáme a oplakáváme tě že už tě neuvidíme.Ale doufám že tě někdy opravdu ještě uvidíme.Máme tě moooooooooooc rádi moooooc.Stýská se nám.Chceme tě ještě vidět.Pááá Tyminečku náš.At je dobře.

Jméno naší zachráněné kocky

(simonka poustková, 23. 5. 2013 19:23)

Moje kamarádky byli jednou venku a našli kočku teday byl to kocour.A zavolali mě abych dojela.Dali jmu méno Timi.Byl sladký a rostomilí a vrněl.otíral se o nás.A nemohli sme si ho nechat tak sme jšli ke mně domů a můj táta zavolal zvěrolékaře a ti mu dali číslo do zoo a dvě paní pro něj dojeli.A že jsme zachránili toho Tymi.Ale ted se jmenuje tonda.Dejte mu jméno Tymi jak sme ho pojmenovali my hrdinky podle našich rodičů:stýská se nám.Chceme ho ještě někdy vidět.Sbohem tymi snad se ti vede dobře a jsi štastný a najdeš si hodného majitele.Stýská se nám.posíláme ti pusinku velikou!

jméno kočky

(Simča poustková, 23. 5. 2013 19:17)

Moje kamarádky našli kocourka.A prve se o něj starali.Vypadal jako moc unavený kocour tak sme jej nechali odpočívat.Namočili jsme mu čumáček pro bespečnost.A dali mu pití a jídlo.Pak sme jej donesli ke mne domů a můj táta jse na něj podíval.Dal mi přepravku a runčík a prý aby jsme jej tam dali .Táta nás poslal ven.A volal zvěrolékaře a ti nám dali číslo na zoo.Chvíli jsme byli venku a pustil jme ho ale on nám začal utíkat tak jsme ho chytali.Na konec se nám to podařilo.Tak jsme ho dali spátky.Táta říkal že máme jít s kocourkem ke duhovce že tam dojedou paní si ho vzít.aPodle vás se teď jmenuje Tonda ale podle nás se jmenoval...Tymík.Byl zbarvený bílo zrzavje a trochu i černě.To jméno napadlo mé kamarádky.Hladili sme ho a loučili jsme se s ním.Bylo nám líto že už ho neuvidíme ale byli sme moc rády že je v dobrých rukou.Plakali jsme štěstím.Pka sme mu dali nakonec každá pusinku a na posletd ho pohladila.A proto jsme podle všech našich rodičů zachránci SOS koček.

Nabídka pro zručné kočičí podnájemníky ♥

(Alena Mešková, 13. 5. 2013 0:02)

Dobrý den,
velice se mi líbí nápady šikovných rukou kočičích spolubydlících, ač sama podnájemná dvou kočičích dam, jsem jako poleno nešikovná...mám ale doma nevyužitý nějaký materiál, ze kterého by se dalo vytvořit doplňky nejen pro lenošení. Také chystám zakoupit nové přikrývky, ty staré, po vyprání, by byly, myslím dobrou a teplou výplní nejen pro čičiny. Napište mi prosím, zda máte zájem, bydlím v Pze Uhříněvsi. Auto nemám, snad je poblíž někdo stejně zručný a odvezl by si ode mne vše, co bych připravila. Zatím jen poptávám, mám také dvě krabice skleniček od vonných svíček, na pomalování přímo stvořené. Dám sem svoji mail adresu, pište jen ti, co tímto způsobem pomáháte útulkům.
Email: alenka1965@centrum.cz

Skříňka

(Pavla, 15. 4. 2013 8:24)

Skříňka na wc je naprosto dokonalý nápad, jak nemít wc pořád na očích, zvlᡚtě v malém bytě, děkuji za inspiraci :-)

prosba :)

(Mima, 21. 3. 2013 7:11)

dobrý deň, je možne aby som si u vas objednala pelíšek s lemom s tym že či by ste mi to mohli poslať na Slovensko, prosim ozvyte sa mi na mail michaela.miadokova@gmail.com

miska

(Katka, 14. 2. 2013 15:11)

Dobrý den,
je možné si objednat 2 misky??Dejte prosím vědět na mejl katkakallyova@seznam.cz

Hezký den.


1 | 2 | 3 | 4 | 5

následující »