Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adopce na dálku - informace

28. 6. 2014

obrazek.jpgAdopce na dálku je jednou z nejúčinnějších forem pomoci, kterou našemu útulku můžete poskytnout, protože pro nás znamená trvalý příjem, který nám dává tolik potřebnou jistotu, že i příští měsíc budeme mít k dispozici finanční prostředky. Protože město naši činnost nepodporuje, jsme odkázány především na dary kočkomilné veřejnosti. Jsou-li tyto dary pravidelné, je to pro nás velká pomoc.

Adopce na dálku spočívá v tom, že si "adoptivní majitel" vybere z nabídky našich koček k osvojení libovolnou kočku a zasílá na ni každý měsíc příspěvek
*ve výši 300,- Kč
- na krmivo nebo
- na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem u nás.

(*300 Kč měsíčně je 10 Kč na den. Za tuto částku nelze kočku nakrmit a zároveň jí zajistit očkování, odčervení, kastraci, stelivo, veterinární péči a léky při onemocnění. Tyto náklady jsem v minulosti pokrývali financemi dárců, kteří nemají adoptovánu konkrétní kočku, ale přispějí nepravidelně a třeba i vyšší částkou. Ale právě proto, že tyto příspěvky jsou občasné, ale o kočku musíte pečovat denně a nemůžete ji neočkovat nebo nedávat léky jen proto, že zrovna na účtě nic není, rozhodli jsme se adopci rozdělit na dvě části. Takže každá kočka teď může mít své adoptivní rodiny dvě. Obě částky jsou stejné, tedy 300 kč měsíčně.)

Pokud jde o venkovní, plachou kočku je příspěvek 150,- Kč měsíčně. Po připsání prvního příspěvku na náš účet uvedeme na stránkách v legendě příslušné kočky, že byla adoptována na dálku, a pokud s tím "majitel" souhlasí, též jeho jméno. Příspěvky jsou stejně jako ostatní finanční dary odečitatelné od základu daně z příjmu, takže na ně samozřejmě vystavujeme potvrzení, pokud známe adresu trvalého bydliště dárce a jeho rodné číslo.

 

Pokud jste se pro adopci na dálku opravdu rozhodli, za což budeme velmi rádi,

prosíme Vás o:
 

  • zadání trvalého příkazu na transparentní účet č. 2600773655/2010 nebo na účet č. 177627810/0600 na částku 300 Kč měsíčně a do poznámky uveďte "adopce na dálku"
  • sdělení e-mailem na kocky.SOS@seznam.cz, kterou kočku jste si k adopci na dálku vybrali
  • souhlas s uveřejněním Vašeho jména a případně jména Vašich koček či ostatních členů rodiny, kteří se na adopci na dálku podílejí (též e-mailem)
  • sdělení Vašeho r.č. a adresy Vašeho trvalého bydliště v případě, že si přejete vystavit potvrzení o přijetí daru pro odečet od základu daně z příjmu - potvrzení vystavujeme vždy v lednu za předchozí kalendářní rok (též e-mailem).

K adopci na dálku si můžete vybrat kteroukoliv kočku z naší

nabídky nebo přednabídky.


Pokud si nechcete vybírat konkrétní kočičku, můžete zadat trvalý příkaz na jakoukoliv částku. Vždy bude použita na krmivo, stelivo, veterinární péči a kastrace. Každá částka se počítá a každá koruna je pro nás důležitá.

 

 Nestačí vám výše uvedené informace?
Zavolejte nám na telefon 724 142 463,
rádi vám poradíme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oskárek

(Alice, 12. 7. 2022 20:38)

Ahoj Oskárku, adoptivní synku, právě jsem Tě virtuálně adoptovala, posílám Ti pohlazeníčko a tetám děkuji za péči. Pac a mňau:-)

Pro kočky

(Bzonková, 19. 9. 2019 19:47)

Dobrý den, protože jsem samoživitelka a mám v péči syna, tak bych Vám přispívala 100,- Kč měsíčně. Vím, že to není horentní suma, ale budu posílat každý měsíc. Můj mejl pro případnou komunikaci je: 27pafil
@gmail.com

Re: Pro kočky

(Kočky SOS, 19. 9. 2019 22:55)

Toho si velice vážíme a moc děkujeme. U nás se počítá každá korunka.

Adopce na dalku

(Basnarova Gabriela, 17. 6. 2018 23:25)

Dobry den prosim o adopci Jonatanka pokud je to mozne. Zitra zadame prikaz a poslu udaje meho syna . Dekuji moc a snad se jemu i Nany dari dobre.

Re: Adopce na dalku

(Kočky SOS, 18. 6. 2018 22:43)

Napište nám prosím na náš email, jak je výše v instrukcích napsáno. Děkujeme!