Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 9. 2035
kastracni-program2a.jpgProč Kastrační program?
Po bezmála 15 letech naší činnosti jsme zjistili, že nemalá část našich prostředků se vynakládá na kastrace plachých koček z různých lokalit kde bezprizorní kočky žijí a množí se, z různých areálů, zahrádkářských kolonií, ze statků apod. Další kastrace na naše náklady provádíme lidem sociálně slabým, seniorům, ke kterým se na zahradu uchýlila kočka, oni ji přijali, krmí, ale kastraci zajistit nedovedou.
Rozhodli jsme se tyto prostředky oddělit a založit vlastní KASTRAČNÍ PROGRAM KOČEK SOS.
 
Tento program bude zaměřen pro výše uvedené případy z Hodonínska a blízkého okolí. Bude potřeba i vaší spolupráce, nejsme schopni vyjíždět do vzdálenějších lokalit a kočky odchytávat, ale půjčíme vám odchytové sklopce, vysvětlíme jak na to, domluvíme veterináře a samozřejmě kastrace uhradíme, vše si dohodnete na telefonu 724 142 463. Veterinář po kastraci označí kočky cvikem (vystřižení malého trojúhelníčku tkáně z levého ucha). Tímto mezinárodním a celosvětově používaným označením jsou označovány kastrované kočky a kocouři volně žijící venku, aby bylo na první pohled jasné, že se jedná o kočku kastrovanou a při dalších odchytech lehce rozeznatelnou.
kastracni-program.pngTento kastrační program není podporován státem ani nedostává dotace od obcí a měst. Jsme odkázáni pouze na dobrovolné příspěvky. Vše děláme ve volném čase a bez nároku na odměnu. Proto prosíme, pokud vám není lhostejný osud a život bezprizorných koček, přispějte na náš KASTRAČNÍ PROGRAM, ať už jednorázově nebo zadáním trvalého příkazu na účet 2201683038/2010. Každá korunka se počítá. Příspěvky, které na Kastrační program zašlete, jsou odečitatelné od základu daně z příjmu, vystavíme vám na ně potvrzení. Jednoduše přispět můžete pomocí QR kódu.
Kastrace jsou jedinou humánní cestou, jak omezit počty bezprizorných a plachých koček a jak snížit utrpení nechtěných koťat. Nebuďme lhostejní.
Děkujeme.
A děkujeme také MVDr. Plešové z Hodonína, MVDr. Jedličkové z Mutěnic, MVDr. Krahulové z Nenkovic a MVDr. Můčkové z Radějova, které podporují Kastrační program příznivou cenou za kastraci.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář