Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž o nejhezčí vánoční kočku 2011

2. 11. 2011

Vánoce se kvapem blíží, a protože bychom letos v souvislosti s našimi vánočními pohledy provedly menší inovaci a namísto našich koček kočky na nich mít kočky vaše, resp. kočky, které byly kdysi naše, ale nyní jsou vaše, vyhlásily jsme v listopadu 2011 1. ročník SOUTĚŽE O NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ KOČKU.

Zúčastnit se mohli všichni, kdo z našeho útulku mají kočku, a to tak, že ji vánočně "ustrojili", vyfotili a fotku zaslali na náš e-mail Kocky.SOS@seznam.cz. Uzávěrka pro zasílání fotek byla 20.11., ve dnech 21. a 22.11. proběhlo hlasování o 10 nejhezčích fotek, a 23.11. byly vybrané fotky zaslány do studia Ideal Graphics, které z nich vytvořilo a natisklo pohledy.

Požadavky na soutěžní fotografie byly:
* musí obsahovat vánoční dekorace
* velikost min. 300 kb (čím více, tím lépe).

 01-lucinka-109.jpg
Soutěž vyhrála Hanka Koudelková,
která nám zaslala fotokoláž naší bývalé svěřenkyně
Lucinky
.
Tato koláž získala 109 hlasů.

Pro vítěze soutěže jsme měly připravený náš kalendář a poukázku na nákup v hodnotě 500 Kč v obchodu Vivarium, který nám tento obchod do soutěže bezplatně daroval. Vítězka soutěže se ale rozhodla poukaz na 500 Kč věnovat našemu útulku, za což jí velmi děkujeme.

Výsledky naší soutěže najdete v našem fotoalbu na Facebooku, všech 61 zaslaných fotografií, které se soutěže zúčastnily, si můžete prohlédnout zde.

 

prezentace1.jpg
Pohlednice z vašich fotek můžete za příspěvek 15 Kč/1 ks + poštovné objednat na Kocky.SOS@seznam.cz. Vybírat můžete zde.
Výtěžek z prodej pohlednic bude použit na kočky v péči našeho sdružení.

 


Děkujeme všem soutěžícím za zaslané fotografie, všem hlasujícím za hlasy a Vítovi Nejezchlebovi ze studia 
Ideal Graphics za grafiku a tisk pouze za náklady.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář