Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvacka za dvacku!

2. 3. 2016

dvacka400.jpg
 

 

 

 

Rychlá rota z Hodonína, zasáhne tam, kde se týrá

Autor: Michal Blahout

Když kočky křičí SOS,
pak jako včera, tak i dnes,
rychlá rota z Hodonína
vyráží, aby včas tam byla.

Tu němou tvářičku nevinou
vždy snaží se ochránit před zimou,
prázdná bříška nakrmit,
ať číča může šťastně žít.

Před pár dny (koncem února)
děvčata vstoupila do dvora,
kde doslova kočiček stádo
je spatřilo hodně rádo.

Ve snaze kočky ochránit
jim stará paní dala byt,
kde prostoru bylo poskrovnu
a číči tam spaly na hov… (nu na výkalech)

Paní se kočiček vzdala
jen velice nerada,
až když z videa viděla,
jaká je čeká paráda.

Paní si hodně ulevila,
nechtěla kočkám ublížit,
jen vůbec si rady nevěděla
a neměla se s kým poradit.

Již mají skvělou péči
kočičky z Milotic
už rány na duši si léčí
v Hodoníně, co přát si víc.

Budeme vděčné za každou dvacku, kterou pošlete na náš transparentní účet č. 2600773655/2010 v rámci březnového kola akce Dvacku za dvacku. Zaslané příspěvky pomohou zajistit kočkám z Milotic krmivo a nutnou veterinární péči.

Bližší informace najdete na:

Tuto akci pro nás pořádá CATMANIA, děkujeme!

 

10.4.2016

Jak to celé dopadlo?

Catmania: "Naši milí Dvackonoši, přináším slíbený součet březnové Dvacky za dvacku pro Kočky SOS Hodonín. Zatímco představitelé této báječné organizace bojovali za záchranu milotických kočiček, ani my jsme nezaháleli a zavalili jsme účet dvacetikorunkami, abychom se mohli alespoň na dálku podělit o jednu ze starostí, s kterými se Kočky SOS potýkaly - jak to celé finančně zvládnout... Částky, které tento měsíc lítaly kočičkám na účet byly neskutečné. Stejný je i výsledek březnové dvacky. Korunka ke korunce sedla a je z toho neuvěřitelných 40 559,- Kč! A to není zdaleka všechno! Místo plánované aukční odstávky v naší skupince CAT-MANIA celoroční aukce jsme zasedli k počítačům a spustili jsme rychloaukci na záchranu kočiček z Milotic. Už během prvního dne bylo aukční album nadupané krásnými věcmi, které se ve prospěch hodonínských naši aukcionáři rozhodli věnovat. Vůbec jim nevadilo, že tentokrát si sami nemohli vybrat organizaci, kam penízky z aukce poputují, skupinový cíl byl jasný - co nejvíce pomoci. V této aukci se podařilo získat báječných 32 261,- Kč. Celkově jsme tedy společně získali 72 820,- Kč! Všem dvackonošům a aukcionářům srdečně gratuluji ke krásnému výsledku a mnohokrát děkuji za Vaši účast, každičké sdílení a milá slůvka, která nám od Vás chodí. Nezapomeňte, prosím, že touto událostí naše pomoc pro Kočky SOS nekončí. CAT-MANIA celoroční aukce je jim vždy otevřená a Vy můžete i nadále vesele vystavovat a dražit věci ve prospěch této organizace!"

dvacka400.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 10. 4. 2016 21:19)

Tak to je nádhera!Díky všem,vidíme všichni,že jakékoliv poslané penízky na účet kočiček v sos Hodonín je tou nejlepší finanční transakcí!Zlatíčka čtyřnohé,užívejte si jich!

dvacka za dvacku - dotaz

(Dana, 8. 3. 2016 8:41)

Asi moc nechápu, ale to je potřeba poslat přímo 20 Kč, nebo i násobky, aby bylo uznáno?
Poslaly jsme dvacet korun v domnění, že to musí být právě ta dvacka, ale vypadá to divně a na účtu jsou i vyšší částky. Děkuji za odpověď.

Re: dvacka za dvacku - dotaz

(Alena- Kočky SOS, 8. 3. 2016 14:48)

Dobrý den Dano, dvacka je minimální částka příspěvku této akce. Záleží jen na Vás kolik dvacek pošlete. Moc děkujeme za Váš příspěvek! Kdyby každý fanoušek poslal jenom dvacku, tak je to už pěkná částka, která nám moc pomůže. Akce 20za 20 má var.symbol 2020.

Básnička

(Jitka, 3. 3. 2016 19:18)

To je povedené veršování, hezky to pán zrýmoval. Prostě talent. Blahopřeji a ještě spoustu milých veršů přeji.