Jdi na obsah Jdi na menu
 


III. umísťovací výstava opuštěných koček v Brně

17. 10. 2014

Milí přátelé,
Zveme Vás všechny na naši III. umísťovací výstavu opuštěných koček, která se bude konat 22.11.2014 v Brně.

Přijďte si vybrat kočičku nebo pokud už nějakou máte, tak jí vyberete kočičího kamaráda. Budeme tady mít také náš charitativní krámek, můžete zde zakoupit pelíšky pro kočky a další pěkné věci - budete mít dárky na vánoce a zároveň přispějete na opuštěné kočky. Prodávat budeme samozřejmě i naše kalendáře!

Výstava bude spojena s akcí "Rodinný den s kočkou" - možná jste zregistrovali, že Provident zrušil veškeré akce na pomoc zvířatům s odůvodněním, že budou pomáhat rodinám. My si přesto myslíme, že zvířata mají být součástí rodin a proto jsme naši další umisťovací výstavu opuštěných koček rozšířili i o doprovodné /osvětové/ akce pro děti a rodiče. Hlasujte pro Rodinný den s kočkou, ukažme Providentu, že zvířata a rodina patří neodmyslitelně k sobě.

Prosím, pomozte nám šířit informaci o výstavě po internetu, mezi přátele, můžete si zde stáhnout propagační letáky a roznést po okolí, pokud nemáte možnost tisku, rádi vám letáky pošleme poštou.
PLAKAT_A4_JPG, PLAKAT_A4_PDF, PLAKAT DVA KUSY PDF

 

26.10.2014
Zatím jsme první, ale hlasování končí až za 5 dnů. Výhra 15.000 by kočkám moc pomohla. Děkujeme!


Hlasujte pro naši akci prosím zde :
http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-rodine-v-listopadu-2014/rodinny-den-s-kockou/
 

5.11.2014
Získali jsme druhé místo a tím i 10 000,- Kč!

Všem, kteří nás podpořili a hlasovali děkujeme!
Těšíme se na setkání 22.listopadu v Brně na výstavě!

20.11.2014
Napsali o nás Novinky.cz

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/jihomoravsky-kraj/brno-mesto/745-28215-v-brne-budou-mit-milovnici-kocek-moznost-odnest-si-z-vystavy-noveho-clena-rodiny-.html

21.11.2014
Jaké to bylo na ČT1 v Dobrém ránu se můžete podívat zde
:

vstup 1
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/314292320020109/?video&index=364834#video

vstup 2
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/314292320020109/?video&index=364838#video

Děkujeme paní Dr.Janě Stěničkové a paní Michaele Jahnové, majitelce našeho bývalého svěřence Alberta za prezentaci našeho sdružení v Dobrém ránu na ČT1.


A jak to všechno dopadlo:

Umisťovací výstavy se zúčastnilo 24 koček, domov našlo 12 z nich. Bárt (Bartoloměj) se nám bohužel s velkým zklamáním vrátil pro silnou alergii v rodině. I tak je to téměř 50% úspěch.
Celkový výnos pro naše kočičí svěřence dosáhl neuvěřitelných 31 920,- Kč. Dalších 10 000,- Kč jste pro nás vyhráli v soutěži Pomáháme s Providentem.
Na Umisťovací výstavu a Rodinný den s kočkou přišlo celkem 343 dospělých návštěvníků a spousta dětí.
Děkujeme:
Svazu chovatelů koček Brno 36 za bezplatné zapůjčení klecí, za pomoc s propagací a organizací, ředitelství SOŠ Emila Holuba za umožnění výstavy v prostorách školy. Paní Renatě Kašparovské a paní Ivaně Koplíkové za provedení přednášky na téma Život s kočkou. Děkujeme paní Adaře Petrové a kocourovi Vendelínovi za krásné kočičí perníčky, děkujeme studentkám Veterinární fakulty a studentům z neziskové organizace Mise naděje za pomoc s chystáním a následným úklidem, s propagací výstavy. Dobrovolníkům vyrábějícím různé věci do našeho charitativního krámku, všem pomocníkům.
Děkujeme sponzorům a mediálním partnerům.
V neposlední řadě děkujeme všem, co sdíleli naši výstavu a propagovali ji.
A nakonec děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, popovídat si s námi a zároveň se omlouváme za nedostatek času. Děkujeme všem, co si od nás kočku osvojili a dali jí domov.

kocky-350.jpeg

Fotografie z výstavy zde.
 

 

vystava-400.jpeg

 

Sponzoři výstavy - všem moc děkujme!

 

 

logo.jpg

 

 

krmiva_pucalka_krivky_4c-jpg.jpg

lb-minerals_logo_plott.jpg

 

pet-center.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak kdepak je ta kouzelnická umělkyně?

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 1. 11. 2014 12:23)

Vidíte všichni,že se jednoznačně jedná o podvod!!!!!Podvodné hlasy a manipulace s čísly!Křepčící senioři,neměli šanci kočeny předběhnout,leč v posledních dvou hodinách,které zbývaly do ukončení hlasování a vibrujícím důchodcům scházelo na vítězství nad kočičkami dobře přes 200hlasů,zasedlo asi velké množství seniorů k pc a hlasovalo a hlasovalo a hlasovalo, a během dvou hodin stihli to,co ostatní sbírali týden!Více jak čtyři stovky
hlasů,během dvou posledních hodin "naskákalo" "úžasným křepčícím seniorům"!!!!?!TOMU SE ŘÍKÁ-FANTASIE a UMĚNÍ ,viďte milí kočkomilové.Nic než podvod a zase jen podvod.Kouzelnice,která dvě hodiny před půlnocí vedla s více jak tisíci hlasy,jich nakonec získala pramálo a vlastně se "nějak" v Providentu "spletli".No,raděj nebudu více psát,musela bych být hóóódně sprostá a to na adresu seniorů,kteří neprávem a domnívám se,že podvodem získají na komediantské kostýmy na křepčení 15 000kč.Určitě jsou pro opuštěná zvířata ty peníze potřebnější!!!!
No,ale díky i za 10 tícek,které kočičkám určitě také pomůžou.Všem nám,kteří jsme poslali mnoho a mnoho hlasů,patří tento obrovský dík,-hlasy jsou to poctivé a ze srdce od dobrých lidí zaslané-darované.
Provident=styďte se,jste stejní jako zdejší politická sebranka!
Omlouvám se,všem,kteří s mým názorem a přesvědčením nesouhlasí,nedalo mi to,abych své pocity nenapsala.
Zdravím všechny naše chlupaté mazlíčky i jejich zodpovědné páníčky.
Daniela

Mám pocit,že výsledek

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 31. 10. 2014 21:40)

soutěže je podvod!!!!Celou dobu vedeme a v posledních pár hodinách jsme měli dost velký náskok a to ještě před dvěma hodinami,kdy jsem koukala na stav bodů a místa! A nyní náhodou kouknu a nevěřím svým očím!Není normální,aby nějaké hloupé kouzelnictví a nějaké křepčení seniorů během dvou hodin skočilo o dvě stovky hlasů!!!!!PODVOD,nic jiného než podvod!!!!!Providentu se nedá věřit v ničem-už jen název té společnosti je všeříkající.....
No,ale doufám,že alespoň těch 10tisíc kč ty naše kočičky na krmivo a vetku obdrží?!
Jsem zklamaná a rozčílená,nikdo mi nevyvrátí,že výsledky nejsou zfalšovány,jako vše v tomto Kococurkově_myslím tím tento národ!
Pohlazení všem kočičkám do sos v Hodoníně posílá Daniela

Re: Mám pocit,že výsledek

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 31. 10. 2014 21:58)

OPRAVA-NE V KOCOCURKOVĚ,NÝBRŽ V KOCOURKOVĚ!!!!chybička se vloudí......

čiči

(sedlakovi, 18. 10. 2014 12:33)

hlasujeme,rozšiřujeme po známých

Re: čiči

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 20. 10. 2014 16:43)

Také hlasuji a rozesílám všem známým a přátelům,aby nás podpořili a poslali našim číčám hlas!Hodně zdaru!