Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíšek pro kočky

5. 12. 2014

 

Ježíšek pro Kočky SOS 2014
 

Jako každý rok i letos vyhlašujeme sbírku na vánoční dárky pro kočky čekající na nový domov v našich depozitech a pro plašanky, které žijí po kastracích ve venkovních lokalitách, kde jim zajišťujeme krmení. Sbírka běží od 5.12.2014 do 6.1.2015.

Ani letos nebudeme spolupracovat se žádným internetovým obchodem, protože jako útulek máme u dodavatelů krmiva množstevní slevy. Ceny internetových obchodů jsou (i po slevě, kterou jsou ochotny nám poskytnout) vyšší než ty, které při nákupu krmiva máme u našich dodavatelů my.

Vyrobili jsme jednotlivým kočkám kartičky s dárkem, který si kočka k Vánocům přeje. Některé kartičky jsou bez jména kočky - dárek je pro všechny, např. maso, tvaroh, hračky, pelíšky ad. Tyto kartičky najdete zde. "Zakoupením" kartiček můžete přispět na krmení pro danou kočku.

Každá kočka má přímo na kartičce uvedeno jaký dárek si přeje a jaká je hodnota dárku. Na kartičce najdete přidělený var.symbol pod kterým můžete příslušnou částku převést na náš účet č. 177627810/0600. Po připsání částky bude Vaše jméno (s Vašim souhlasem) uvedeno u obdarované kočky. Proto prosíme, do zprávy pro příjemce uvádějte ANO / NE souhlasím se zveřejněním svého jména na fb a web. stránkách. 

Příspěvky jsou odečitatelné od základu daně z příjmu, proto budete-li si přát vystavit potvrzení, prosíme o zaslání vašich údajů (adresy trvalého bydliště a r.č.) na Kocky.SOS@seznam.cz
 

Vybírejte, nakupujte, kočky se těší na Vánoce a děkují! 

 

karta370.jpg


8.1.2015

A jak to dopadlo?

Přinášíme Vám souhrn, jak dopadl Ježíšek pro Kočky SOS a jak si ho kočky užívají.
Protože některé kočky byly obdarovány několikrát, jiné jednou, rozhodli jsme se, že za peníze "navíc" koupíme společné dárky. A tak jsme zatím pořídili 4! nová šplhadla, koupili daleko víc masa a koupili i konzervy a kapsičky, které jinak kočkám běžně nepořídíme. Na Vánoce dostaly kočky i masovou polévku od babičky.
Prohlédněte si fotky, jakou radost kočky měly. Obzvlášť na
dšené jsou ze škrabacího sloupu, ale i z nových pelíšků na šplhadlech.
Fotky budeme ještě dále přidávat.


A takto Ježíšek dopadl:

Celkem se podařilo nashromáždit finanční prostředky ve výši 82 460 Kč, koupeno 343 dárečků pro kočky!
Obdarováno 35 plašanek v hodnotě 5.300 Kč.
Koupeno 15 domečků pro plašanky v hodnotě 3.000 Kč.
Koupeno 47 porcí masa v hodnotě 5.640 Kč.
Koupeno 8 porcí tvarohu v hodnotě 800 Kč.
Koupeno 238 dárků pro kočky v depozitech v hodnotě 67.720 Kč.

Děkujeme!

maso300.jpg

Fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádhera!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 1. 2015 21:11)

To je úžasné!Užívejte si miláčkové,raduji se spolu s vámi!!!!!