Jdi na obsah Jdi na menu
 


V. umísťovací výstava opuštěných koček v Brně

17. 10. 2015

V. umísťovací výstava opuštěných koček v Brně

Milí naši příznivci, přátelé a sponzoři!
Zveme Vás všechny na naši V. umísťovací výstavu opuštěných koček, která se bude konat v sobotu 28.11.2015 v Brně.

vystava-plakat.png

Přijďte si vybrat kočičku nebo pokud už nějakou máte, tak jí vyberete kočičího kamaráda. Budeme tady mít také náš charitativní krámek, můžete zde zakoupit pelíšky pro kočky, kalendáře, diáře a další pěkné věci a  přispějete tak na opuštěné kočky.
 

V soutěži "Pomáháme s PROVIDENTEM" jsme získali 3. místo!

Děkujeme za Vaše hlasy, více
zde.

Mapa

 

Prosím, pomozte nám šířit informaci o výstavě po internetu, mezi přátele, propagační letáky můžete roznést po okolí, pokud nemáte možnost tisku, rádi vám letáky pošleme poštou.

Letáky k tisku:

Umist.vystava A4 (jpg).JPG

umist. vystava A4 (pdf).pdf
 

 A jak to všechno dopadlo:

Den, začal opravdu výstavně.

Ráno kočky naložené, auto mrtvé, nenastartovalo. Naštěstí Lucčin tatínek nám půjčil svoje, mohli jsme odjet.

Po cestě jsme se domlouvali s paní depozitářkou z Dubňan, která se zúčastnila výstavy poprvé, že se počkáme před Brnem, aby trefila. Zdálo se jí, že trefí, tak volala, že jedou sami, že nemáme čekat. Nestalo se tak, bohužel zabloudila a s autem plným koček skončila někde směr Svitavy.

Mezitím volala depozitářka Petra, že se Konny dostal ven z přepravky a že chce do Brna řídit sám! Když jsme přijeli ke škole, seděla Petra v autě s Konnym, coby řidičem:-). Přepravku úplně rozbil, takže jsme museli přinést druhou, abychom ho naložili a mohli přenést do školy. Pak se jelo pro ztracenou paní depozitářku z Dubňan a výstava mohla propuknout.

A jak to všechno dopadlo:

Výstavy se účastnilo 29 koček, domov našlo 9 koček.
V našem charitativním krámku a na vstupném jsme utržili celkem 25 125,- Kč, které budou použity pro naše kočičí svěřence.

Také jsme dostali nádherný sponzorský dar, který nám pomůže zaplatit veterinu za celý měsíc, moc děkujeme!

Dalších 10 000,- Kč jste nám pomohli vyhrát v soutěži Pomáháme s Providentem.

Děkujeme:
Svazu chovatelů koček Brno 36 za bezplatné zapůjčení klecí, paní Stěničkové za pomoc s propagací a organizací, ředitelství SOŠ Emila Holuba za umožnění výstavy v prostorách školy, děkujeme paní Ilčíkové z Dubňan, naší depozitářce za upečení krásných kočičkových perníčků.
Děkujeme dobrovolníkům vyrábějícím různé věci do našeho charitativního krámku, především naší Aleně Březovské za ušití nádherných pelíšků a vůbec všem pomocníkům.
Děkujeme sponzorům: firmě VitaKraft za startovací balíčky, firmě Krmiva Pučálka za vzorky krmiva, firmě Pet Center za poukázky na krmivo pro nové majitele koček, a všem mediálním partnerům.
V neposlední řadě děkujeme všem, co sdíleli naši výstavu a propagovali ji.
Děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, popovídat si, ale především těm, co si od nás vzali kočku a dali jí domov.

v300.jpg

v310.jpg

v200.jpg

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky!

(Mirka L., 2. 12. 2015 18:46)

Veliké díky Vám děvčata z Hodonína, za to,kolik času, energie,péče,lásky věnujete potřebným kočičkám.Moc si toho vážíme!
Přeji Vám hodně sil i do další moc potřebné činnosti,hodně sponzorů,hodně lidiček, kteří také přiloží ruku k dílu a pomohou s péčí nebo třeba propagací Vašeho zařízení a na závěr přeji Vám i všem Vašim kočičkám krásný adventní čas a na shledanou na příští výstavě!
Mirka a kočičáci Páťa, Zuzi, Čiki,Šedík

Poděkování patří i vám so sos kočky!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 29. 11. 2015 21:59)

Dámy v Sos kočky,poděkování patří i vám,měly jste se vším mnoho starostí,práce a určitě nervů.Zase jste to všechno zvládly,jste skvělé!
Za nás všechny kočičáky a kočkomily vám moc děkuji za vše co pro kočeny děláte.
Daniela a její superkočkoparta