Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí nábytek

11. 1. 2015

Kočka, která žije pouze v bytě se také potřebuje proběhnout, někam vyskočit, vyšplhat se apod., tak jako by to dělala venku, na stromech, na střeše, na plotě. Proto je nutné kočce alespoň částečně zařízení bytu přizpůsobit. Ale nebojte se, všechna ta škrabadla, poličky upevněné na zdi v různých výškách, průlezky a můstky - to všechno může také dobře vypadat a korespondovat se zařízením vašeho bytu.
Stačí se porozhlédnout po obchodech a nebo se můžete nechat pouze inspirovat a pustit se do výroby kočičiího nábytku sami. Vaše kočka to velmi ocení a nebude drápat a škrabat tam kde to nechcete a v neposlední řadě, je potřeba, aby se kočka doma nenudila, měla se kde proběhnou nebo naopak - aby si mohla ustlat ve výšce, kde bude mít klid nebo se schovat v šeru kočičího domečku, když nechce být viděna!

Různé nápady na kočičí nábytek najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kočičí nabytek

(Helena Snašelova, 31. 1. 2015 7:57)

Chtěla bych poděkovat,za vybornou inspiraci kočičího nabytku ,něco už mam,ale 13 roštaku,tam je třeba pořad něco.Sleduji vaše stranky a hledam informace a rady.Stale je se co učit,když chci kočičkam dopřad spokojeny život.Přeji vam,jen to nejlepší a vašim kočičkam milující majitele,pěkny den Helena

Re: kočičí nabytek

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 1. 2. 2015 13:01)

Také děkuji za nádhernou inspirci.Říkala jsem si,že těch mých osm miláčků už má všech různých radostí k vyblbnutí dosytosti,ale přesto jsem si vybrala další krásný vzor a tak, jen co se oteplí už další kočičí sen bude manžel v zahrádce realizovat.Tak se mají číče, i já nač těšit.Je fantastické,že mám tak šikovnýho a bezvadnýho mužskýho ,který mi splní co mi na očich vidí,respektive našim číčám.
Přeji všem kočkomilům a jejich čtyřnohým lásečkám vše nejkrásnější,především zdraví a pohodu!