Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočky, které čekají na nový domov

Příspěvky

Macík 02

11. 1. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

25.11.2022 - V Mikulčicích u podchodu naříkalo malé kotě. Je to asi 5 měsíční kocourek, je zdravý, jen byl hodně vyděšený a hladový. Ležel tam v rohu u zábradlí, naříkal a vůbec se nepohnul z místa. Vypadá, jako by nikdy nebyl venku a proto se tolik bál. Zkoušíme na FB dohledat majitele. Pomoci mu můžete adopcí na dálku. 31.1.2024 - Macík je mladý kocourek, je to mazlík, k člověku přítulný, s kočkami vychází, ale může být i jedináček. Není vhodný do rodiny s malými dětmi. Pouze do domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Macík je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Katka, Barbora a kočičáci Max a Ladina. Děkujeme!

Macíkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Nemo 03

3. 1. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

30.9.2022 - Oznamovatel k nám přivezl mladého kocourka, kterého našel v Lužicích u včelařského arboreta. Kocourek se nechce postavit na zadní nožku. Je ale v depozitu mezi ostatními kočkami nervózní a nešťastný, snažíme se dohledat majitele, nahlášeno i na obecní úřad a obecní policii v Lužicích. 25.10.2022 - Nemo byl na vyšetření u MVDr. Luňáka a dozvěděli jsme se, že se jedná o rupturu Achillovky a bude potřeba operace. Objednaní jsme na listopad. Držte Nemovi palce! 16.11.2022 - Nemo na operaci nemusí, šlacha začala sama srůstat, více zde. 3.1.2023 - Nemo může do nového domova! Je to úžasný kocour, mazel a chovací medvídek. Domov hledá u kočičí kamarádky nebo v domku se zahradou by mohl být i jedináčkem s dostatečnou pozorností od svých lidí. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Nemovi můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Nemo je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

 

Albert 06

24. 11. 2022

a6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.9.2022 - Oznamovatelka našla kotě na ulici Brandlova v Hodoníně. Zatím se o něj majitel nepřihlásil. Je to 4 měsíční kocourek, dostal jméno Albert a byl umístěn do karantény. 14.11.2023 - Albert je u nás už rok! Je to velký, krásný kocour, mazlík, s kladným vztahem k dobrému jídlu (váží 8 kg). Dobře vychází s kočičími kamarády a v novém domově by neměl být sám, snad jedině v domku s možností chodit do zahrady by mohl být i jedináčkem. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Albert je adoptován na dálku - krmivo hradí Stáňa Mečlová s dcerou Natálií a kočičky Mia a Mája. Děkujeme!

Albert je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu přispívají Sylva, Josef a kocouři Brumelo, Dron a Whiskas. Děkujeme!

 

Tonička 05

21. 11. 2022

tonka-11-02.jpgKočka, kastroaná, nar. 6/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.9.2022 - Maličké zubožení, špinavé, nemocné a velmi hladové kotě se objevlo ve firmě IAC. Je to nekonečný příběh ... Kočička dostala jméno Tonička a je umístěna do karantény. Pomoci jí můžete adopcí na dálku. 14.3.2024 - Tonička čeká na svůj domov už rok a půl. Je to hodná a milá kočička, ráda za každé pohlazení ..., ve velké skupině koček submisívní, líbit se jí bude u kočičího kamaráda. Občas má výtok z očiček, je to chronické, nijak to Toničku netrápí ani neomezuje, je to pouze "estetická vada". Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Tonička je adoptována na dálku - krmivo hradí Denisa Grmolcová a její kočičí kamarádi Arielka, Márinka a Karlíček. Děkujeme!

Tonička je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá rodina Brázdova. Děkujeme!

 

Terezka 10

21. 11. 2022

t6_2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

31.7.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že našla opuštěné kotě na cyklostezce v Dolních Bojanovicích. Je to kočička, vyčerpaná a dehydrovaná, měla by být u své mámy. 14.2.2024 - Terezka je u nás už rok a půl. Je to krásně zbarvená mramorovaná kočička, k člověku hodně mazlivá, s kočkami se toleruje, ale může být i jedináček, pokud nejste většinu dne mimo domov, obzvláště pokud bude moci i na zahradu. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Terezka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Petra, Maruška a Danielka a kočičáci Nikiček, Nelička, Ibišek a Mini. Děkujeme!

Terezka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívají Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

 

Plaváček

14. 11. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

23.5.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že v areálu firmy v Hodoníně spadlo ze střechy kotě, okapem se dostalo do kanálu a teď je ho slyšet jak tam naříká. Více zde. 14.3.2024 - Plaváček je úžasně milý, mazlivý, hravý a zvědavý kocourek a přesto čeká na svůj nový domov už 2 roky! Nový domov hledá u kočičího kamaráda. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Plaváček je adoptován na dálku - na krmivo přispívá Petra, Maruška a Danielka a kočičáci Nikiček, Nelička, Ibišek a Mini. Děkujeme!

Plaváček je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Regina + kocourek Monty a kočička Meggie. Děkujeme!

 

Jasmínka 03

28. 10. 2022

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.9.2022 - Oznamovatelka k nám přivezla maličké kotě, které našla v Hodoníně, u zahrádkářské kolonie, v blízkosti místa, kde se pořádají burzy. Kočička je zdravá, dostala jméno Jasmínka. 20.3.2024 - Jasmínka je u nás už rok a půl ... Přitom je to rozkošná a mazlivá kočička, která vás při mazlení obejme tlapkami a otírá se o obličej, je zvyklá na děti i na pejsky. V novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Je moc ráda i na zahradě, domov hledá v domku se zahradou. Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Jasmínka je adoptována na dálku -  na krmivo jí přispívá Simona Jedlová, kočička Kačenka, kocourek Zrzek a pejsek Bárny. Děkujeme!

Jasmínce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Kokoska 02

11. 10. 2022

k18.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

28.7.2022 - Ve večerních hodinách nám oznamovatelka nahlásila těžce zraněnou kočku, kterou zahlídla při jízdě autem u silnice v Hodoníně u Pánova. Bílá kočka má utrženou přední nohu, zranění je staršího data, špinavé, zapáchá, kočička je nemocná, dehydrovaná, bude venku už delší dobu. Je právě na veterině, kape jí infuze a dojde k amputaci zbylé části nožky. Pomocí FB se snažíme dohledat majitele. 8.9.2022 - Kokosce byl amputován zbylý pahýl přední nožky, ale ukázalo se, že není všem problémům konec - na obou uších už vypukla rakovina. Obě ouška musela být včera amputována. Kokoska se zotavuje a věříme, že i tak najde domov, protože je velice milá a přítulná a svého člověka si velmi hlídá. 11.10.2022 - Kokoska může do nového domova! Je po amputaci přední nožky a po amputaci ušních boltců, ale to nic nevadí ... Kokoska je bezvadná kočka, přítulná, která si svého člověka hlídá, ráda leží na klíně. Umí být paličatá a dát najevo, když se jí něco nelíbí, není vhodná do rodiny s malými dětmi. Na kočky si delší dobu zvykala a je nervózní, když se některá hodně přiblíží. Líbit se jí bude v domácnosti bez koček, u seniorů nebo když její člověk bude pracovat z domu. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo spíše jako JEDINÁČEK, do BYTU se zasíťovaním. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Kokoska je adoptována na dálku - krmivo hradí Alice Oppová. Děkujeme!

Kokoska je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradí Alice Oppová. Děkujeme!

 

Nikolas 03

4. 9. 2022

nikolas.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

26.6.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že našla samotné kotě u rozhledny v Mutěnicích. Je to kocourek, asi 3 měsíce starý, ouška plná svrabu. 16.4.2023 - Nikolas je krásný, mladý kocourek, bílý s mourovatým ocáskem, k lidem mazlivý a přítulný, vhodný i do rodiny s dětmi. S kočkami jak kdy ..., některé toleruje, ale také (jakmile dospěl) umí se vůči některým vymezovat a chovat dominantně. Pro jistotu bychom rádi našli Nikolasovi domov jako jedináček, v domku se zahradou. Je vhodný jako JEDINÁČEK, do DOMKU se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Nikolas byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala do 11/2022 Lucie a Bonnie s Leoškem. Děkujeme!
Nikolas je od 6/2023 adoptován na dálku - na krmivo přispívají kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

Nikolasovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Viktorek 03

25. 8. 2022

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
depozitu Mikulčice

18.7.2022 - Přijali jsme čtyři koťata, která někdo vyvezl do zahrádkářské kolonie na Mutěnce. V tomto vedru, bez jídla a vody, v blízkosti hlavní silnice je to pro koťata, která by měla být ještě u své mámy, rozsudek smrti. Jsou to kočičky Rebeka, Mína a Donna a kocourek Viktorek. 9.2.2024 - Viktorek je u nás už rok a půl. Je to krásný, mazlivý kocourek, je zvyklý na děti a rád se nechá hladit a chovat. Hledá domov u kočičího kamaráda nebo může od nás odejít s některým sourozencem. Je zvyklý chodit na zahradu, takže domov hledá v domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Viktorek je adoptován na dálku - krmivo jí hradí Věra Kubů. Děkujeme!

Viktorek je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradí Věra Kubů. Děkujeme!

 

Donna 02

25. 8. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitu Mikulčice

18.7.2022 - Přijali jsme čtyři koťata, která někdo vyvezl do zahrádkářské kolonie na Mutěnce. V tomto vedru, bez jídla a vody, v blízkosti hlavní silnice je to pro koťata, která by měla být ještě u své mámy, rozsudek smrti. Jsou to kočičky Rebeka, Mína a Donna a kocourek Viktorek. 24.9.2023 - Dona je milá, nekonfliktní a mazlivá kočička. S ostatními kočkami vychází dobře, na psa je taky zvyklá a je spokojená, když se může proběhnout na zahradě a pak odpočívat v pelíšku. Hledá domov u kočičího kamaráda, ale může být i jedináček,  líbit se jí bude v domku se zahradou. Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Donna je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Věra Kubů. Děkujeme!

Donna je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradí Věra Kubů. Děkujeme!

 

Mína 03

25. 8. 2022

mensi3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitu Mikulčice

18.7.2022 - Přijali jsme čtyři koťata, která někdo vyvezl do zahrádkářské kolonie na Mutěnce. V tomto vedru, bez jídla a vody, v blízkosti hlavní silnice je to pro koťata, která by měla být ještě u své mámy, rozsudek smrti. Jsou to kočičky Rebeka, Mína a Donna a kocourek Viktorek. 9.2.2024 - Mína je u nás už rok a půl, je to krásná kočička, mazlivá, ráda se nechá chovat, nosit, hladit a je vhodná i do rodiny s dětmi. Hledá domov u kočičího kamaráda nebo může od nás odejít s některým sourozencem. Je zvyklá chodit i na zahradu, takže pouze domku se zahradou. Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Mína je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Věra Kubů. Děkujeme!

Mína je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradí Věra Kubů. Děkujeme!

 

Datlička 04

18. 8. 2022

datl7.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.5.2022 - Oznamovatelka ze Starého Poddvorova nám nahlásila, že našla na seníku koťata, jejich matka se už den a noc nevrátila. Paní se je snažila krmit, ale nešlo jí to, koťata jsme přijali a krmíme stříkačkou. Jsou to dva kocourci - Eda a Ríša a dvě kočičky - Datlička a Fiona. 20.2.2024 - Datlička je u nás už dva roky ... Přitom je to milá a mazlivá kočička, krásná mourečka, velmi jemná a něžná, která hledá domov u hodné kočičí kamarádky, v klidnější rodině bez maličkých dětí. V domku se zahradou může být i jedináček. Je v našem depozitu ve velké skupině koček nešťastná. Datlička potřebuje domov! Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.  

Další fotky zde.

Datlička je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Jarmila Poizlová kočičáky. Děkujeme!

Datličce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Ríša 07

18. 8. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.5.2022 - Oznamovatelka ze Starého Poddvorova nám nahlásila, že našla na seníku koťata, jejich matka se už den a noc nevrátila. Paní se je snažila krmit, ale nešlo jí to, koťata jsme přijali a krmíme stříkačkou. Jsou to dva kocourci - Eda a Ríša a dvě kočičky - Datlička a Fiona. 20.2.2023 - Ríša je mazlivý mladý kocourek, krásný mourek a bezvadný parťák, který hledá domov u podobně starého kočičího kamaráda. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Ríša je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Zdeňka Formánková Markovičová z Vyškova. Děkujeme!

Ríšovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Anika

17. 7. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

25.1.2020 - Dnes v Hodoníně na místě, kde se krmí plaché kočky nalezeno 4 měsíční kotě. Je to cca 4 měsíční kočička, dostala jméno Anika a je umístěna do karantény. 20.6.2022 - Anika odjela do nového domova, do Brna, do domku za Monami, které umřel kočičí kamarád. 17.7.2022 - Bohužel, Anika si ani po měsíci v novém domově nezvykla (více ve zprávách zde) a tak jsme ji dnes vzali zpátky k nám. 25.1.2024 - Anika je milá, zvídavá kočička, je k čověku mazlivá a v novém domově by měla mít kočičího kamaráda, v domku se zahradou může být i jedináček. K cizím lidem je ale nedůvěřivá a bude potřebovat čas, aby si v novém prostředí zvykla, obzvláště proto, že je u nás už neuvěřitelné 4 roky ... Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Anika byla adoptována na dálku - na krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí do 20.6.2022 přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

Anika je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívají Martina a Steve Clements a kočky Micka a Isinka. Děkujeme!

Anice můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Orin

2. 3. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

21.12.2021 - V říjnu se někdo zbavil koťat tak, že je zanechal u obchodu paní Ištvánkové v Mutěnicích. V útulku nebylo místo, koťatům jsme tedy zaplatili kastraci, odčervení, dali paní krmivo a koťata zůstala u oznamovatelky a snažili jsme se jim najít domov. Nyní ale onemocněla, je potřeba podávat antibiotika a tak jsme je vzali k nám. Jsou to dva černí kocourci, dostali jména Merlin a Orin. 21.1.2024 - Orin je aktivní, mladý kocour a asi by se mu líbilo v domku s bezpečným výběhem. Ze začátku může být opatrnější (vždyť u nás čeká už celé dva roky), ale jisté je, že člověka miluje, rád spinká v posteli, užívá si hlazení a mazlení na klíně i v náručí. Je i hodně upovídaný. Vhodný jako parťák k vaší kočce, ideálně v domku. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním, ale raději do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Orin je adoptován na dálku - krmivo mu hradí Jitka Nešporová a psi Bobinka a Čenda a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!

Orin je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Šotek 03

21. 2. 2022

sotek2a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

22.5.2020 - Z Hroznové Lhoty jsme přijali kočku s pěti koťaty, které oznamovatelka našla na zahradě domu, který nedávno koupili. Kočičí máma Růženka po odstavení koťat už domov našla, dvě koťata nepřežila a zůstali tři kocourci - Šotek, Mungo a Žako. 21.2.2022 - Šotek je krásný kocourek, dobře vychází s kočkami a potřebuje kočičího kamaráda. Od člověku bude vyžadovat trošku trpělivosti, je bázlivější, ale pohlazení přijímá moc rád. Není vhodný do rušné rodiny, k maličkým dětem. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Šotek je adoptován na dálku - na krmivo přispívá Barbora a kocouři Gabriel a RafaelDěkujeme!

Šotek je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá Barbora a kocouři Gabriel a Rafael. Děkujeme!

 

Andělka 06

15. 2. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2021
Umístění:
dočasná péče
Břeclav

25.10.2021 - Opuštěné kotě nalezeno na nádražním depu v Břeclavi. Je to kočička, dostala jméno Andělka. 15.2.2022 - Andělka je přítulná, mazlivá, je zvyklá na pejska. S kočkami se toleruje, ale není na jejich společnosti nijak závislá a mohla by být i kočičí jedináček. Je zvyklá na volný přístup do venkovní voliéry, pouze do domku se zahradou. Je vhodná jako jedináček, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Andělka je adoptována na dálku - krmivo má hrazeno. Děkujeme!

Andělka je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku má hrazeny. Děkujeme!

 

Athos 02

10. 1. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.8.2021 - Dnes jsme přijali dvě vyděšená koťata, která nám přivezl oznamovatel s tím, že je odchytil v Dubňanech u garáží. Tři koťata tam někdo od garáží vyháněl a nějací výrostci se snažili trefit do ně palicemi ... Jsou to kocourci - černý Athos, černobílý s knírkem Porthos a druhý černobílý Aramis. Během tří týdnů je to už třetí příjem koťat z Dubňan, vždy celého vrhu! 26.1.2024 - Athos je krásný kocourek, milý a mazlivý, dobře vychází i s kočkami a v novém domově by měl mít kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Jeho sourozenci domov našli, Athos čeká na svůj nový domov už 2,5 roku. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.

Další fotky zde.

Athos je adoptován na dálku - na krmivo přispívá kocour Čertík. Děkujeme!

Athos je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá kocour Čertík. Děkujeme!

 

Teo 03

14. 12. 2021

51.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2021
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

27.10.2021 - V Lanžhotě nalezeno opuštěné kotě. Je to kocourek, vyhladovělý a unavený. 14.2.2022 - Teo je mazlivý přátelský kocourek, kterého trošku neposlouchají zadní nožky. Nejdříve do vypadalo na nějaký úraz, ale po RTG a vyšetření bylo zjištěno, že kosti jsou v pořádku a příčina bude neurologického rázu. Teo nemá žádné bolesti, je veselý, hravý a nejraději běhá po zahradě, hledá domov u kočičího kamaráda. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.

Další fotky zde.

Teo je adoptován na dálku - krmivo hradí Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

Teovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Zafík

24. 11. 2021

20220227_103041-mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

12.9.2021 - Dnes byl v Mikučicích nalezený kocourek, špinavý, hladový a vyděšený. 24.11.2023 - Zafík čeká už dva roky na nový domov. Ze začátku se hodně bál, ale časem pochopil, že mu nikdo neublíží a teď už se rád pomazlí a umí doběhnout na zavolání. Po přemístění do nového domova však bude potřeba trpělivost, ale Zafík se vám odvděčí. Nevhodný k dětem, kočičí kamarád je podmínkou, zvyklý i na psy. 21.3.2024 - Dnes byly Zafíkovi odstraněny některé zoubky. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.

Další fotky zde.

Zafík je adoptován na dálku - krmivo hradí Aneta Turečková a Lily, Jožin, Lojzík a Bělouš. Děkujeme!

Zafík je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradí Roman Gazárek. Děkujeme!

 

Adinka 03

20. 9. 2021

a9.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.5.2021 - Oznamovatelé z Prušánek přivezli kočku se 4 koťaty, které jim porodila na zahradě v kůlně. Jsou to kocourci Rufus a Frodo a kočičky Adinka a Žofka. 20.2.2022 - Adinka je kočička opatrnější, méně průbojná, v novém domově bude potřebovat trpělivost, za kterou se vám odmění. Má krásnou mramorovanou kresbu. Ke kočkám má většinou dobrý vztah, k člověku je málo kontaktní.  Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Adinka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Lenka. Děkujeme!

Adince můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Frodo 02

20. 9. 2021

f8a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.5.2021 - Oznamovatelé z Prušánek přivezli kočku se 4 koťaty, které jim porodila na zahradě v kůlně. Jsou to kocourci Rufus a Frodo a kočičky Adinka a Žofka. 16.11.2023 - Frodo je milý kocourek, rád si přijde pro pohlazení a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Frodo ale čeká na svůj nový domov už víc jak dva roky a proto bude první dny v novém prostředí opatrnější, není vhodný k maličkým dětem. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Frodo je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Jan Kocman a kočička Galina. Děkujeme!

Frodovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Josefínka 04

18. 9. 2021

j2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2021
Umístětní:
dočasná péče Rohatec

25.8.2021 - Oznamovatelka nahlásila opuštěné kotě, nalezené v Rohatci. Je to kočička, zůstala u oznamovatelky v dočasné péči. 18.9.2021 - Josefínka je kočička roztomilá, mazlivá a přítulná a v novém domově potřebuje kočičího parťáka, optimální by bylo, kdyby mohla odejít s kotětem z dočasky, s kamarádkou Judy. Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Josefínka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Zrzky v Kostce. Děkujeme!

Josefínce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Judy

18. 9. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2021
Umístění:
dočasná péče Rohatec

27.7.2021 - Dnes nám oznamovatelka nahlásila, že u lesa v Dubňanech někdo odložil koťata! Jsou stará asi 3 měsíce, velmi vyhladovělá ... Pokud se vám zdá, že už jste tento text četli, tak se nepletete! Na stejné místo v Dubňanech, u lesa kam někdo vyvezl 4 koťata (Miranda, Samanta, Šarlota a kocourek Silver) před týdnem, tak na toto stejné místo dnes někdo odložil další 4 koťata! Mourovaté kočičky Justýnka a Judy, černá Hedvika a černý kocourek Pavlík. 18.9.2021 - Judy je kočička roztomilá, mazlivá a přítulná a v novém domově potřebuje kočičího parťáka nebo může odejít s kotětem z dočasky, s kamarádkou Josefínkou. Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Judy je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

Judy můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Jahůdka

11. 9. 2021

j16.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.6.2021 - Dnes jsme přijali kočku a kotě z Kostic. Kočka kotě přinesla k oznamovatelce na zahradu. Další koťata se ani po několika dnech neukázala ani je kočka nepřivedla. Kočičí máma  bude Kůstka a kotě - kočička má asi 6 týdnů, dostala jméno Jahůdka. KASTRUJTE! 30.11.2023 - Jahůdka je u nás od kotěte a na nový domov čeká už 2,5 roku ... Obyčejná mourečka, ale neobyčejně  roztomilá, mazlivá a přítulná. Mírná, hodná a tady se na ni málokdy dostane řada k pomazlení. V novém domově může mít kočičího parťáka, vychází s kočkami dobře, ale  v domku se zahradou by mohla být i jedináčkem. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Jahůdka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Věra Kubů. Děkujeme!

Jahůdka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívá Věra Kubů. Děkujeme!

 

Tamarka 02

26. 8. 2021

tamarka2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

20.5.2021 - Oznamovatelka nám nahlásila, že na autobusovém nádraží v Kyjově se zdržuje kočka, která nevypadá nejlíp, je asi nemocná, ale nechce se přiblížit. Přijeli jsme na místo s odchytovou klecí a na zavolání čiči vyběhla z pod rampy u Lidlu kočka, tak hladová, že na jídlo dobrovolně, za naší přítomnosti vběhla do sklopce. Zjistili jsme, že není plachá, jen opatrná a obezřetná a co víc - má ocumlané cecíky! Takže jsou tu i koťata ... Ještě, že máme tu Lucku! Musela na kolena a do nevábného prostoru pod rampu. Tady se krčila čtyři na smrt vyděšená asi měsíc stará koťata, Lucka byla nejspíš první člověk, kterého viděla. Takže jsou všichni v našem depozitu, kočičí mamina je vyhublá, nemocná, teče jí z očička, ale mimina má jako pucky. Kočky jsou prostě ty nejúžasnější matky. 14.11.2023 - Tamarka čeká na nový domov už 2,5 roku! Je to kočička krásně vybarvená, se zelenýma očima. Je ukecaná, má ráda společnost člověka, užívá si pohlazení a pomazlení, ale umí i říct "dost". Představovali bychom si pro ni domov v klidné rodině, u jednoho, dvou kočičích kamarádů nebo může odejít s některým od nás,  má tady kamarády. Ale pokud bude moci i na zahradu, může být i sama. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Tamarka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Karla Hejzlarová a Fialka, Majky a Monty.

Tamarka je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Radka, Luděk a kočičáci Julča a Gimy. Děkujeme!

Koťata podporuje adopcí na dálku Pavla a kočičky Miki a Kuky z Prahy. Děkujeme!

 

Timmy 03

5. 5. 2021

t3a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.4.2021 - Obrátila se na nás seniorka s prosbou o pomoc, že jí kamarádka přinesla kocourka, kterého nikdo nechtěl. Ona má ale starého nemocného psa, který přítomnost kocoura těžce nese a ona je musí mít v bytě odděleně. Snažili jsme se zjistit odkud kocour pochází, abychom nabídli kastraci kočky a zamezili rození dalších koťat, ale nepodařilo se to, protože kamarádka měla kocoura zase od nějaké známé až z Kroměříže a podle všeho je toto už několikáté bydliště, které chudák kocourek za svého krátkého života má. 3.7.2022 - Timmy je mazlivý kocourek, je stále při chuti, ve dne rád spí a v noci chodí na průzkum a na lov. S kočkami vychází dobře, na psy je taky zvyklý, ale může být i jedináček. Pouze do domku, aby mohl i na zahradu.  Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Timmy je adoptován na dálku - krmivo mu hradí Dita Pichrtová a psí kámoš Ramon. Děkujeme!

Timmy je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradí Jiřina a Klára Maršálková a kocour Mikeš. Děkujeme!

 

Kristýnka 07

29. 3. 2021

k1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

7.11.2020 - Dnes k nám oznamovatelka přivezla 4 koťata, která někdo vyvezl do vinohradu v Dolních Bojanovicích. Taková koťata se nejsou schopna o sebe postarat a jsou odsouzena k smrti a jedná se o trestný čin opuštění zvířete. Koťata byla velmi hladová, jsou začervená. Jsou to dvě kočičky černobílá Kristýnka a bílomourka Kora a kocourci jsou černý Gandalf a bílomourek Fedorek. Fedorek a Kora nepřežili, Gandalf a Kristýnka jsou bázlivější. 29.10.2023 - Kristýnka je u nás už 3 roky. Je to kočička moc krásná, s jemným kožíškem, ale k člověku je opatrnější, bázlivější a není vhodná do rušné rodiny s malými dětmi. V novém domově, kde bude mít své lidi jen pro sebe se to může zlepšit, ale chce to čas, trpělivost. Nebojte se dát takové kočičce domov, odmění se vám. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463.

Další fotky zde.

Kristýnka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Věra Albrechtová, syn Jenda a kocouři Vendelín a Mazlík. Děkujeme!

Kristýnka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívají Hiršlovi s vnučkou Beatkou, kočka Kristýnka a kocour Tom. Děkujeme!

 

Medvídek

12. 2. 2021

20211107_132521.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2019
Umístění:
depozitum Mikulčice

18.9.2019 - Dnes nám oznamovatelka nahlásila, že našla ve vinohradu v Mutěnicích ve skruži zapuštěné do země pět koťat! Jsou to Medvídek, Lasička, Veverka a Myšička, (Zajíček nepřežil). 16.1.2021 - Medvídek dnes odjel do nového domova, do Střelic, do domku se zahradou, kde ho čeká kocourek. 12.2.2021 - Medvídek si nezvykl, stále se schovával a začal vykonávat potřebu mimo WC a tak jsme ho dnes vzali zpátky. Jak moc byl rád, je vidět ve videu zde. Nevíme, co se mu tak moc nelíbilo, snad se to na podruhé podaří ... Do Střelic místo Medvídka dnes odjel Mazel a tomu se tam líbí, více zde. 16.11.2021 - Medvídek je od jara přemístěn z depozita v Hruškách do depozita v Mikulčicích. Je to milý kocourek, který je stále při chuti. V kuchyni pořád asistuje u vaření a nejvíce miluje syrové maso. Při krmení je první u misky a dojidá i po ostatních kočkách. Je nekonfliktní a miluje všechny kočky. Pořád se našim starším kočkám nastrkuje a chce je olizovat. S novými kočkami se bez problémů hned seznámí a zkontroluje jim misku, jestli tam nemají něco dobrého. Moc rád se mazlí, ale chovaní v náručí neoblibuje. Je zvyklý na pejsky a rád chodi na zahradu. Je vhodný jako společník ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Medvídek byl adoptován na dálku - krmivo mu do 16.1.2021 hradili Elena, Roman, kocour Dios a kočky Olivie a Snížek. Děkujeme!

Medvídek je adoptován na dálku - krmivo mu hradí Katka, Barbora a kočičáci Max a Ladina. Děkujeme!

Medvídkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.