Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plašanky bývalá sklárna Dubňany

28. 8. 2020

Ozvala se nám paní, která bydlí v areálu bývalých skláren v Dubňanech, že se v okolí pohybují kočky, snaží se je krmit, ale má strach, že se budou množit, jsou plaché. Letos v červnu jsmne začali s postupným odchytem a kastracemi, více zde, po kastraci a nástřihu ucha jsou vraceny zpět, krmivo dodáváme, paní se o ně stará, monitoruje, hlásí změny.

K dnešnímu dni žije v bývalých sklárnách v Dubňanech 8 koček.
Každou z těchto kočiček si můžete adoptovat na dálku a přispívat jí na krmivo 150,- Kč měsíčně, stačí nám napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz a k trvalému příkazu pak dát do poznámky: "plašanky Dubňany".

10.6. 2020
Dostala jsem na vás kontakt, abych se na vás obrátila o pomoc.
Bydlím v Dubňanech a je tady pět, někdy i šest toulavek, hrozně plachých a nekastrovaných. Nedají se přilákat a množí se. Teď nedávno jedna mourovatá kočička před 14dny porodila, ale nevím kde, nevím kde má koťata. Chodí sem i jeden mourovatý kocourek, který se mi zdá být nemocný. Majitelé se odstěhovali a koucourka zanechali tady na pospas osudu. Bylo by zapotřebí je odchytit, vykastrovat a vrátit sem zpátky. Jsou tak plaché, že se nedají umístnit do útulků. Já nemohu financovat ze svého důchodu kastrace. Zaplatím nájem, léky a sotva přežívám. Je pravda, že toulavkám občas něco hodím, aby se aspoň trošku najedly, ale víc pro ně udělat nemohu. A taky v žádném případě je nemohu vzít domů, protože by je můj pes roztrhal a to nemohu připustit.
Prosím vás, můžete mi s tím nějak pomoci? Aby se nemnožily a koťata zbytečně neumíraly na nemoci nebo pod koly aut. Předem moc děkuji, Irena K.

oskar2.jpgMůžete nám pomoci. Adoptujte si kočku plašanku na dálku a posílejte ji měsíčně 150 Kč na náš účet. Všechny informace o adopci najdete zde. Děkujeme!

O projektu ADOPTUJ SI PLAŠANKU více zde.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář