Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plašanky Skoronice

19. 4. 2022

O kočky ve Skoronicích se staráme od roku 2017, kdy nás oslovila známá, že staré paní Liškové stále na zahradě přibývají kočky, protože nezodpovědní občané obce, kteří vědí, že paní má své kočky, tak se svých koťat zbavují tak že je prostě hodí přes plot ...
U paní jsme postupně všechny kočky nechali kastrovat a dodáváme krmivo.
Přesto došlo ke konfliktu se starostkou obce, která paní Liškovou obvinila, že její kočky obtěžují okolí (v blízkosti je i obecní úřad) a nepomohlo ani vysvětlení, že kočky u paní jsou námi kastrované a pokud se tedy po obci pohybují koťata, nejsou rozhodně paní Liškové. Mnoho jsme nepořídili ani na schůzce se starostkou ... Některé emaily najdete ve fotoalbu.

mensi.jpgDalší fotky zde.

Kočky jsou kastrované, monitorované.

K dnešnímu dni žije na zahradě u domu ve Skoronicích 12 koček. Všechny jsme kastrovaly, s krmivem pomáháme.
Každou z těchto kočiček si můžete
 adoptovat na dálku a přispívat jí na krmivo 150,- Kč měsíčně, stačí nám napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz a k trvalému příkazu pak dát do poznámky: "plašanky Skoronice".

I vy můžete pomoci! Každou z těchto kočiček si můžete adoptovat na dálku a přispívat jí na krmivo 150,- Kč měsíčně, stačí nám napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz a k trvalému příkazu pak dát do poznámky: "plašanky Hrušky". Děkujeme!
Všechny informace o adopci najdete zde. 

O projektu ADOPTUJ SI PLAŠANKU více zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář