Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis p. Marcely

14. 8. 2015

Milá  paní Tomalová,
je mi moc líto všech kočiček, které nemají svůj domov. Určitě se snažily svým páníkům dělat radost a takto krutě se člověk dovede odvděčit. Buď se jim omrzí nebo litují peníze za kastraci a přitom většinou utratí daleko víc za zbytečnosti. Za takové lidi se opravdu stydím a je mi z těchto případů moc smutno.
Nemůžu pochopit tu bezcitnost těch, kterým je lhostejný další osud těchto milých stvoření a klidně se jich jakkoliv zbaví, asi se jim nikdy nepodívali do očí, museli by přece vidět tu lásku a oddanost svému člověku. Je to o to smutnější, že sama zvířátka se k sobě chovají lépe než lidé. Mezi mou kočičkou a pejskem panuje láska a pomáhají si, nyní jsou děti na prázdninách a mají morčátka, která jsou u nás a ani těm se nesnaží ublížit, nechala jsem je opatrně oňufkat navzájem i kočičce a pejskovi, pejsina je stihla i olíznout a panuje tu pohoda. Bála jsem se, že je budou brát za myšky, ale asi z nich cítí že je taky pochováme a jsou tedy přijata do rodiny - máme príma minizoo. Jsem Vám opravdu moc vděčná za to, kolika dospělým kočičkám i koťátkům dokážete pomoct.
Přejeme co nejvíc lidiček toužících po kočičkách, aby se podařilo najít všem ten správný domov!!!!

Ze srdce Vás zdraví Marcela+Ťapka-Tea+Eimi+prázdninová Káťa+Molly+Kája
Omlouvám se, že Vám kradu drahocenný čas, chtěla jsem Vám opravdu za Vaši práci moc poděkovat i udělat alespoň trošku radost.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář