Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napsal nám p.Ladislav

3. 4. 2017
Dobrý den,
osobně jsem velmi rád, že existují lidé jako Vy, kteří se zmocnili podobného "poslání" péče o kohokoliv živého. Pokud alespoň nepatrnou částkou mohu pomoci na místě, kde mi to něco přináší (snad určitý druh radosti nebo pocit sounáležitosti, asi nelze slovy popsat), tak je to fajn.
Píši nepatrnou částkou, jelikož vím, kolik stojí péče byť o jednu kočičku, zvláště pak veterinární výlohy v době nemoci. Bohužel dnes v běžném životě nejde dělat nic zadarmo, Vaše práce má veliký smysl a nikomu neubližuje (i když asi se najdou i určití jedinci, kterým ano), což se nedá říct snad už o žádném řádně placeném zaměstnání.
Držím palce a přeji hodně radostných chvil při všem, co podnikáte.
Pohlaďte kočičky a s přáním hezkého zbytku dne,
Ladislav
 
Kočky SOS:
Moc děkujeme za podporu a finanční příspěvky. Pocit sounáležitosti je na místě, bez pomoci Vaší a Vám podobným by to nešlo. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Muž se sdcem na "pravém" místě,

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 4. 2017 21:23)

je pan Ladislav!Musí to být skvělý člověk a chlap!!!Já si myslím,že většina nás ženských miluje muže,kteří vedle svého chlapství a drsňáctví mají něžné srdce a soucit s přírodou a zvířaty.Obdivujeme muže,kteří umí nasazovat životy,zdraví a své pohodlí při záchraně zvířat a zatracujeme ty,kteří nemilosrdně zabíjí a ničí vše, co se jen okolo nich mihne,nebo bezcitně loví pro svoji zvrácenou,zlou duši a pro ukájení svých nechutných zájmů.
Pane Ladislave,Vám patří obdiv a díky největší!Více takových mužů a bude svět krásnější!