Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napsala nám paní Alice Oppová

15. 1. 2020

Napsala nám paní Alice Oppová, zakladatelka První společnosti za práva koček:

prvni-spolecnost-za-prava-kocek.jpg"Milá Naďo a milá Lucie,
nesmírně moc vám děkuji za mňauúžasné kalendáře, za potvrzení o příspěvcích a ze všeho nejvíc za pomoc opuštěným, zraněným a týraným kočkám, za ty 2 výtečné umísťovačky a zejména za ten Kastrační program Koček SOS. BRAVO!
Jste perfektní profesionální záchrana koček, přestože vám město Hodonín místo díkůvzdání a financování škodí! Velmi si vás vážím. Posílám pohlazení všem kočenkám a strašně moc vám a vašim kolegyním děkuji za záchranu a péči o opuštěné, zraněné a týrané kočky, pro které u nás v Česku zákon na ochranu zvířat před týráním neplatí už 28 let.

S přáním pevného zdraví, štěstí, radosti ze života, úspěchů a mnoha láskyplných zájemců o kočičáky ... :-)
S úctou Alice"

 

Kočky SOS:

Moc si pochvaly od Alice vážíme!
Když jsme v roce 2003 začínaly, viděly jsme jak moc volně žijící kočky potřebují pomoc, ale vůbec jsme nevěděly jak na to. Až jsme viděly v televizi pořad, kde byla hostem právě Alice a mluvila o této problematice a o kastracích plachých koček. Opsaly jsme si z obrazovky telefonní číslo a kontaktovaly ji.

Alice nás pozvala do Prahy a my se dozvěděly spoustu důležitých věcí a kočkám v Hodoníně jsme začaly pomáhat právě pod záštitou První společnosti za práva koček a to trvalo celé 3 roky, dokud jsme v březnu 2006 nezaložily náš útulek. I potom nám Alice zachovala přízeň a je do dneška naším sponzorem.

Děkujeme! heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář