Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Mikulčících někdo střílí po kočkách!

30. 12. 2017

VAROVÁNÍ!


V Mikulčicích v části Těšice někdo střílí po kočkách!
Napsala nám naše depozitářka:

"Chtěli bychom upozornit majitele koček v obci Mikulčice, aby si dávali pozor, protože v části obce Těšice někdo střílí po kočkách.
adelka.jpgNaši kočičku Adélku jsme včera našli s krvácející ranou ve stehně. Ihned jsme s ní jeli na veterinu kde zjistili na rengenu, že byla střelena. Také nám paní doktorka sdělila, že vzhledem k tomu, že kulka leží velmi hluboko, byla Adélka střelena z bezprostřední blízkosti. Kočička se ráda toulá v zahradách, takže jsem obešla všechny domy v okolí a ptala se lidí, jestli neví o někom, kdo by tady střílel.
Doufáme, že to byl ojedinělý incident a že lidi pochopí, že takovéto jednání nebude bez následků.
Jana"

 

13.6.2018

"Dobrý den,
před 14 dny se mi ztratil kocour Mikeš. Od té doby ho hledám, ptám se sousedů a narazila jsem i na vaše stránky, kde jsem si přečetla varování z prosince minulého roku, že někdo střílí v Mikulčicích po kočkách.
Dověděla jsem se také, že přes ulici utrpěla střelné zranění další kočička, kterou majitelka musela nechat ošetřit. Obávám se, že Mikeš byl další obětí tohoto zlého člověka.
Píšu vám proto, že to není ojedinělý případ, jak psala majitelka postřelené kočičky z prosince r. 2017; varování tedy stále platí.
Svaťa"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tomu, kdo to udělal

(Renata Žaludová, 30. 12. 2017 22:19)

přeji do nového roku všechno špatné,ať se toho dalšího roku nedožije a hlavně ať už žádnému zvířeti nemůže ublížit