Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alex 02 a Stela (nyní Macíček a Mia)

2. 2. 2013

p1250027.jpgMouraté sourozence Alexe a Stelu jsme spolu ještě s dvěma sourozenci přijaly 28.12.2012 od paní z Moravské Nové Vsi, která v listopadu našla na své zahradě v kůlně 5 opuštěných koťat. Pro jedno domov našli, ale další čtyři se jim umístit nedařilo. 2.2.2013 byli společně umístěni do Brna do domku se zahradou k 17letému kocourovi.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Alexe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Alexe z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Stely zde.
Fotky z jejich společného nového domova
zde
.


Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

6.2.2013:
Dobrý večer,
Stelinka a Alex jsou v pořádku u nás, v novém domově.
Daří se jim podle všeho moc dobře, baští, kakají, honí se, radostně řádí, spolu spinkají, předou jak motorky. A hlavně stále vyhledávají blízkou náruč, ted' mi spinká na klíně. Měla jsem trošku obavy, aby se jim nechyběl původní domov a kamarádi v Hodoníně - jak si zvyknou. To je poprvé, co jsme přivezli kočičky z útulku, vždycky si nás nějak našly samy v teplejším období.
Po příjezdu vše prozkoumaly a za půl hodiny tu byly doma, jakoby odjakživa.
Pozdravuji takto i paní Lukešovou - je na nich znát, že byly a jsou milovány, jsou vymazlení..
Jen možná jedna drobná praktická poznámka pro další kočičí cestovatele - Alex brzy po cestě hodil pěknou kočičí šavličku, tak jsme zjistili, že se před odjezdem z Hodonína řádně napapal. Ale zvládlo vše ve zdraví.
Posílám i pár foto - pozdravů.
Děkuji a přeji vše dobré.

11.2.2013:
Dobrý den paní Lukešová,
děkuji za mailík. Promiňte, že odepisuji až ted' - dnes přišel pán a spravil nám počítač. Nejel již od čtvrtka.
Granulky - royal - baští s velkou chutí, okamžitě. Zpočátku jsem to střídala. Jsme taky moc rádi, že si tak brzy zvykli - za chvilku tu byli doma. Jsou fakt šikovní a milí, takové naše milé tetelky. Společně se tetelíme a předeme. Starší kocourek Filípek byl trošku neruda - jako obvykle. Postupně na ně zvyká - již se trochu uklidňuje a toleruje - to je úspěch .
Kdysi tady s námi byl kocourek, který pak v pokoji odešel ve 20 letech z plného, radostného života. To byl kabrňák - ten všechny koťátka opečovával a učil a chodili za ním i kocouři z okolí na přátelský pokec.
Filípek si taky zvyká a lepší se. Časem vám opět pošlu nějaké další fotky tetelek.
P.S. Oba to ted´píší na počítači se mnou.:-)


24.2.2013
Dobrý večer,
posílám Vám pro radost další fotečky. Jsou tam ještě malí a pak, jak již vyrostli. Jsou to již téměř dorostenci a stále tetelky.:-)
Tvaroh si skutečně s chutí občas dají. Dík za tip. Náhodou nevíte kdy asi se v říjnu narodily, jestli v půli či na konci? Vím, že je to již dávno - jen, když by náhodou. Díky.


10.8.2013
Dobrý den,
posílám vám pro radost fotečky milých kočičích přátel Alexe a Stely -  Macíčka a Mii.
Atletický bojovný stařeček Filípek je již zcela přijal. Jsou v pohodě a taky pořádně vyrostli.
Kastrace je již dávno v pořádku za námi a užívají si letní zahradu.
Možná by vás mohlo zajímat, že ten drobný maličký kocourek svou větší sestřičku již dávno přerostl.
Je z něj pořádně velký Tarzan a Miuška je drobná milá kočičí princezna, ale i zdatná lovkyně hmyzu a pro ptáky začíná dělat branná cvičení v ostražitosti. Pošlu ještě další fota.
At' se Vám daří.
Jitka


26.2.2014
Dobrý večer,
posílám pro radost i případně do kalendáře na pokračování fotečky kočičích broučků :-) - slečny Mii, tátoše Macíčka a dvacetiletého atleta Filípka.
Zdraví Jitka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratuluji k takovým krasavcům!

(Opět Daniela, 27. 2. 2014 19:16)

je to opravdu nádhera sledovat důkazné fotečky o tom jak se číčám u vás daří a jak jsou všichni maxispokojení!Vyrostli v nádhernýho kluka a něžnou,krásnou holku a ten dědulka Filípek-no paráda!Přála bych těm mým a vlastně všem kočičkám na světě dožít se aspoň takového věku,jako Filípek a moc mu přeji,aby měl před sebou ještě mnoho krásných let u hodných lidiček.
Pozdrav od svých šesti kočičích miláčků posílá Daniela

NÁDHERA!!!!!

(Daniela, 11. 8. 2013 19:59)

Jedním slovem NÁDHERA!Krásná kočičí pohodička a šťastná kočičí bystroočka hovoří za vše.Jen tak dál,buďte všichni hodně zdraví a sopokojení.
Daniela a jejich sedm kočičích miláčků