Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amálka 05

15. 7. 2012

img_7698.jpg Bílomourka Amálka se přitoulala se svou maminkou na zahradu k paní, která krmí u Umělecké školy venkovní plaché kočky. Vzaly jsme ji i s maminkou, pro kterou po kastraci našla nový domov sama nálezkyně. Amálka je u nás, je moc milá, hravá a mazlivá. 15.7.2012 byla umístěna do bytu do Brna k 1ročnímu kocourkovi Cipískovi.

Děkujeme Michaele Rejžkové, která Amálku během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. 

Fotky Amálky z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

15.7.2012:
Dobrý den, tak Cipísek syčel, ale sám je těď zvědavý, kdo to spinká a přede v domečku na škrabadle (kam už se nevleze :-) ). Amálce s tam moc líbí! Spapala granulky, tršku masíčka a teď spinká po dlouhé cestě..... Jsme hrozně rádi, že ji máme.

17.7.2012:
Cipísek už se s Amálkou skamarádili a dneska spinkali vedle sebe kde jinde než u nás v posteli.

22.7.2012:
Dobrý den,
posílám pár fotek Amálky. S Cipískem se už druhý den velice skamarádili a je z nich nerozlučná dvojka :D Další fotky budu posílat průběžně.

12.2.2013:
Dobrý den paní Tomalová,
posílám další várku fotek Amálky, ze které je už dospělá kočička. Naše kočičí rodinka se nedlouho po Amálce rozrostla i o Čika, kterého jsme našli jako malé koťátko na stromě, ze kterého měl strach slézt dolů a hrozně plakal. Společně s Cipískem jsou všichni nerozluční kamarádi a jsme moc rádi, že je máme.
Přeji Vám příjemný den.


15.8.2013
Dobrý den paní Tomalová,
četla jsem si na Facebooku Váš příspěvek, že máte stop stav a jste na dně s financemi. Ráda bych Vám nějakou částkou přispěla a chci se zeptat: je pro Vás lepší, když nějaké peníze pošlu rovnou na účet nebo když si nakoupím Vaše kočičí kalendáře a diáře?
Děkuji za odpvěď.
S pozdravem
Eva
PS: co se týče Amálky, kterou máme od Vás z útulku, tak se jí daří velice dobře. Po kastraci, kterou podstoupila v dubnu, je Amálka neuvěřitelně umazlená a hravá, mnohem víc, než byla předtím :-) . Už je dokonce větší než jeji kamarád Cipísek, je z ní takový medvídek :-D. Všechny naše kočičky se mají skvěle a užívají si slastný kočičí život B-)  V brzké době určitě zase pošlu nějaké nové fotky.


am350.jpg16.8.2013
v příloze posílám pár fotek Amálky společně s Cipískem a Čikem. Mají se všichni výborně a jsou nerozluční kamarádi :-)

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. od 15.8.2013 pak zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jé "naše"Amálka

(Daniela, 19. 8. 2013 8:55)

Dobrý den,móóóć děkuji za zprávu kterou často vyhlížím a která mne velmi potěšila.Je to zpráva o "mojí"Amálce,kterou jsem do sos zanesla já a moc mi na ní záleželo,aby se dostala k hodným lidem.Díky Bohu stalo se ,a vidím i čtu ,že Amálka se má velice krásně,žije si nádherný kočičí život,který bych přála všem kočkám na světě a je z ní překrásná,kočičí dáma.
Budu se těšit na další zprávy a moc za ně děkuji.
Pohlazení Amálce a dalším kočičím nádherám a přání všeho nejkrásnějšího.
Pěkný pozdrav posílá Daniela a jejich sedm kočičích pokladů

Amálka

(Daniela, 11. 11. 2012 16:11)

Dobrý den,prosím dovolte mi zeptat se jak se daří kočičce Amálce,kterou jsem do útulku zanesla já.Měla jsem moc velkou radost ze zprávy,že se dostala k vám a k Cipískovi,tak bych o ni po čase zase ráda něco zjistila,případně viděla nějaké foto jak to mrně vyrostlo.
Děkuji a přeji všem vše pěkné.
Daniela e-mail jestrabovadaniela@seznam.cz

radost a slzy dojetí nad tím ,jak se Amálka očividně šťastná

(Daniela, 25. 7. 2012 7:47)

Dobrý den,
jsem nesmírně šťastná,že se Amálka,kterou jsem zavezla do sos v Hodoníně má tak krásně a že ji její rodina očividně miluje.Amálka je sluníčko,zaslouží si lásku a péči,stonásobně vám to vrátí.
Mějte se všichni moc,moc pěkně a posílám Amálce i Cipískovi něžné pohlazení a milou vzpomínku na malou krásku.
Zdraví vás Daniela z Hodonína
Dana.Zva@seznam.cz

"naše"Amálka

(Daniela, 21. 7. 2012 17:05)

Dobrý den,
jsem onou paní,která se stará o opuštěné kočeny u umělecké školy i jinde a Amálku jsem do SOS kočky v Hodoníně předala.Jsem strašně šťastná že Amálka našla nový domov a přeji jí,také kamarádovi Cipískovi,ale též jejich páníčkům šťastný,láskyplný ,dlouhý život,který je díky kočkám nádherný.Amálčina maminka se má také dobře,sama na to dohlížím a navštěvuji ji.Kočky, to jsou nejúžasnější tvorové na světě.Amálko,navždy zůstaneš v mém srdíčku a budu na tebe vzpomínat!
Také děkuji Lucince a paní Tomalové z sos,že se o Amálku postaraly,daly ji, jak se říká "dokupy" a dohlédly na to,aby se Amálka dostala k hodným lidem,Dělají velice záslužnou práci a já si jich velice vážím.
Všem kočkomilům přeji jen to nejlepší a kočkám jen takové ruce,které umí jen hladit.
Děkuji všem. Pěkný pozdrav Daniela z Hodonína

sakra sakra

(matrix_reloaded, 16. 7. 2012 11:03)

amálka se mi moc líbila, měl jsem v plánu si ji vzít,
nu, zaváhal jsem, prohloupil jsem,
ale tak snad se bude mít i beze mě dobře, kočička :-)