Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arleta (nyní Mikeška)

9. 12. 2008

ObrazekBílá Arleta s černými znaky byla nalezena na schodech ke hřbitovu, kde se choulila v rohu - na smrt vyčerpaná, hladová, žíznivá, jen kost a kůže, uši spálené od slunce, se už se nemohla ani hnout. Přesto měla ohromnou chuť do života. Nyní je z ní pěkná, milá, hravá, mazlivá, vděčná kočička. Ostatní kočky snáší, ale ráda bude i rozmazlovaným jedináčkem. 9.12.2008 byla umístěna do Moravské Nové Vsi do domku se zahrádkou ke dvěma kočkám a přejmenována na Mikešku.

Její noví majitelé nám napsali:

9.12.2008:
Dnes jsme si domů přivezli kočičku Arletku. Čekali na ni doma dva kočičí kamarádi. Nejdříve Arletku v přepravce očichali a poté se kocourek Monča snažil vysvobodit zajatkyni z přepravky ven a kočička Skříťulka mu asistovala. Nechali jsme je chvíli seznamovat a potom jsme Arletku prozatím pustili v jednom pokoji ven z přepravky. Objevila Mončův úkryt za postelí, chvilku tam zalezla, ale asi jí to nedalo a začala okukovat, co jí to ti lidičkové přichystali a kde to vlastně je. Okusila postel, koukla za každý roh a ubytovala se v úkrytu za postelí. Občas odtud vykoukne hlava nebo zvědavě přiběhne, pohraje si s hračkou a zase vběhne do úkrytu. Před malou chvilkou jsem zjistila, že tam dokonce usnula. Zatím se projevila jako velmi zvědavá kočičí slečna a uvidíme, jak se bude seznamovat s našimi dvěma kočičími spolubydlícími nadále.

14.12.2008:
Dobrý den ,
Arletku jsme přejmenovali na Mikešku , zatím jsme ji pustili k našim kočičkám jenom parkrát na chvilku, začaly se jí bát, ale myslím že jsou zvědavé na novou kočičku. Arletka (Mikeška) na ně prská, ale není to zase až tak hrozné. Snad si zvykne, je sice trochu komplikovanější, jsem od ní poškrábaná, ale ona to kompenzuje tím, že v noci si za mnou vleze do postele a mazlí se, usnula mi dokonce s hlavičkou opřenou o tvář. Je hrozně zvědavá a když se trochu popasujeme časem s její neustálou ostražitostí a tím, že v pocitu nebezpečí sekne, myslím, že budeme kamarádi.
Ale nechá se ukecat na kuřecí masíčko. A musím dodat, že tohle stvořeníčko má opravdu obrovskou chuť do života.

2.1.2010:
Dobrý den paní Lucko,
procházela jsem nějaké fotografie a napadlo mne Vám poslat jenom tak pro zajímavost jak nyní vypadá Arletka - no tedy vlastně Mikeška.
Přeji Vám a všem lidem kteří mají rádi kočičky hodně štěstí v roce 2010.
PS: Myslím, že Mikeška do té naší smečky dokonale zapadla

5.11.2011:
Dobrý den, posílám pozdrav od Mikešky a taky posíláme pár foteček, jak se nám pěkně zkrášlila, když vlezla do garáže, a jednu odpolední siestičku.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář