Jdi na obsah Jdi na menu
 


Balů

24. 5. 2009

ObrazekKocour, kastrovaný, nar. 6/2008

Rezavobílý kocourek Balů, jeho mourovatá sestřička Bibinka a tříbarevná Baruška jsou koťata, která k nám byla přijata i se svojí maminkou z lokality, kde byli všichni nežádoucí“. Všechna koťata jsou bohužel plachá a daří se je ochočovat jen velmi pomalu. Balů je ze všech nejopatrnější a snaží se držet od lidí co nejdál. Na druhou stranu se netoulá a drží skoro celý den na dvorku ve svém pelíšku. Je to nádherný kocour, který by byl dobrým společníkem k jiné kočičce. Na nový domov čeká v Kočičím ráji v Zastávce u Brna. Balů byl 24.5.2009 umístěn ke kočce do Brna. Jeho nová majitelka nám napsala:

27.5.2009:

Balů se nastěhoval za pračku, kočičí domeček a hračky ignoruje. Jídlo mu tam musím přisunout, ale už pěkně a dost jí. Ven vyjde jen na záchod, tak mu ho každý den posunu o 10 cm dál.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Balů

(Alena, 20. 8. 2009 19:10)

Jsem moc ráda, že Balů je u Vás spokojený a na chalupě se mu líbí. A co říká na Vaši kočičku? Ta je také na chalupě? Brzy zase napiště jak se náš bývalý svěřenec má. Na další zprávy se budeme těšit. děkuji.

Balů bydlí na chalupě.

(Marie Nasadilová, 20. 8. 2009 17:22)

Po měsíci marného zvykání v bytě v Brně jsem si všimla, že chodí k zrcadlu a snaží se přilákat tu kočků co vidí. Tak jsme provedli přesun na chalupu, kde hned první noc vyrazil síť z okna a utekl. Ale jen na půdičku. Tam spokojeně bydlí, jídlo mu tam musíme nosit. Ven zpočátku vycházel jen v noci, nyní i přes den, pokud já nejsem v dohledu. Vypadá velmi spokojeně, denně za ním chodí sousedova kočka na návštěvu. Jen já jsem pro něj stále nepřítel číslo jedna, který ho ukradl v útulku a zavřel v bytě. Teď dělám přípravy na zimu, mám objednaná dvířka, aby se mohl alespoň v mé nepřítomnosti nastěhovat do chalupy.