Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barnabáš 03 a Ned (nyní Garfield)

13. 1. 2013

 

barnabas03-02.jpg ned01.jpg

Mouratého kocourka Barnabáše našla v 9/2012 paní na náměstí Osvobození v Hodoníně, kde seděl na pomníku sovětských padlých hrdinů. Bylo jí ho líto, protože bylo evidentní, že k venkovním kočkám, které tam s ostatními lidmi krmí, nepatří. Zrzečka Neda jsme v 7/2012 přivezly spolu se dvěma sourozenci a maminkou z Bojanovic, když jejich majitel vyhrožoval, že je zabije. Nedovi sourozenci byli plaší, podařilo se nám je umístit do hospodářského stavení, maminku Terezku jsme umístily do domku se zahrádkou do Bystřice pod Lopeníkem. A úplně nakonec se dočkal i Ned - 13.1.2013 byl spolu s Barnabášem umístěn do Rakouska.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Barnabáše během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Barnabáše z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Neda zde, fotky z nového domova najdete v albu Barnabáše.

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

13.1.2013:
Dobry vecer,
zdravime z Rakouska.... kocourkum se dari dobre. Barnabasek je opravdovy mazlicek, spi na kline, vrni a dokonce i Ned se necha chytit a vzit do naruce. Je jeste trochu nervozni, ale neutece, necha se i pohladit. Moc me to tesi, trosku jsem se bala, ze bude z te zmeny vystresovany, ale neni to tak zle.
Fotky udelam behem tydne a poslu vam je.

17.1.2013:
Dobry vecer,
kocourkum se dari dobre! Jsou to mazlicci. Dokonce i Garfield prijde sam a chce se mazlit, protoze zarli na Barnabaska. Nejradsi spi v umyvadle v koupelce. Delal to i u vas? Pritom maji oba krasne pelisky a kdyz prijdu z prace, tak on lezi v koupelce... Vcera jsem s nima byla na veterine, kvuli zdravotni kontrole. Doktor mi ale rekl , ze nemam cekat na kastraci=C2=A0 a Barnabaska operovat uz ted, ze tu kylu ma velkou, tak nevim. Co rikala vase veterinarka? Garfield je velky nenasyta, porad jenom papa, tak doktor mi doporucil dietni krmivo, protoze ma pres 4kg. ;-) Pokusim se pridam fotky, tak doufam ,ze se mi to podari.

31.1.2013:
Dobry den,
mam smutnou zpravu. Barnabasek je dost nachlazeny. Vcera jsem s nim byla na veterine. Mel teplotu, kycha, tecou mu ocicka a z nosu mu sem tam ukapne i krev a tim padem i malo zere.

Naše odpověď:
Dobrý den, jestliže je Barnabášek tak nemocný jak píšete, tak 8 dní brát antibiotika je málo, musí je brát nejmíň 14 dní, aby to bylo k něčemu. Jinak se mu to vrátí, mám tyto zkušenosti, tak to opravdu nepodceňte. Bylo by dobré mu posilovat imunitu na veterině kupte nějaký sirup, třeba Plerasan. Držím palce ať se brzy uzdraví. Zase se ozvěte jak to probíhá.
Tomalová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář