Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bella (02)

25. 7. 2015

bela300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2008

Bela se k nám dostala z Mikulčic, byla docela vyčerpaná z neustálých porodů a měla rakovinu uší, protože žila jen venku a bílé kočky jsou na trvalý pobyt venku na slunci citlivé. Uši má po operaci, jsou amputované a je to v pořádku. 21.6.2012 byla společně s Fíkem umístěna do bytu do Hodonína.

Fotografie z prvního domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Další foto zde.

Po dvou letech byla společně s Fíkem vrácena, protože v rekonstruovaném bytě si majitel už kočky nepřál, pouští prý chlupy.
Bellinka je hodná, milá a hlavně klidná kočka. Měla by žít převážně v bytě, aby uši nebyly dlouhodobě vystavovány slunci. 25.7.2015 byla Bella umístěna do Veselí nad Moravou, do domku jako jedináček.


Bella byla adoptována na dálku- její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:bella200.jpg

25.7.2015
Máme fotky z prvních okamžiků Belly v novém domově a vypadá to, že se jí tam bude líbit!

27.7.2015
Bellinka je v pořádku, přede, když ji hladime, prochází se po celým domě, pelíšky má na sedačce, na posteli i na zemi kde se chladí...
Jsme všichni rádi že ji máme, je klidná, hodná mazlivá.
P.

6.10.2015
Dobrý den,
 posíláme fotečky Bellušky  už je tu 3 měsíce!  Je opravdu perfektní, milá a moc mazlivá. Koupili jsme ji před nedávnem kapsičky Whiskas, posíláme i fotku jak je s jimi Bella. Koupili jsme jí ty granulky Purina one. Vše jí moc chutná. V noci s námi ráda spinká v posteli na peřinách. Občas ji bereme pod dohledem na zahradu vždycky se tam pěkně proběhá a chtěla by tam být pořád, kdykoliv jde někdo do zahrady tak se chystá, že by šla taky. S pozdravem P. a Bellinka

6.2.2016
Dobrý den,
už delší dobu jsme neposílali fotky a informace o Belle a tak zase něco píšeme. Bella je pořád stejně krásná a hodná. Teď jak je zima, skoro celé dny prospí spokojená na topení nebo někde poblíž. Když  vyjde podívat se na zahradu, obejde si kolečko nebo ukousne trochu trávy, hned honem zpátky do tepla! Zima se ji teda moc nelíbí.

bella350.jpgPřed nedávnem jsme si pořídili k Belle ještě jednoho kocourka Lukyho, který když někdy Bellu zatáhne nebo kousne do ocásku, Bella si okamžitě sjedná pořádek! Tak jak to má být. Bella se hodně mazlí a miluje česání kartáčem. Jsme za Bellu moc rádi a všichni ji milujeme! :-)
S pozdravem P.
Bellinka vám taky posílá moc pozdravů!

 

 


26.8.2016
Dobrý den,
dnes se hlasíme s radostnou zprávou, Bella u nás je rok a jeden měsíc! 25.7. to bylo právě rok. Za ten rok co je u nás jsme toho hodně prožili a doufám, že ještě prožijem. Bellinka je úžasná kočka s úžasnou povahou. Moc ráda papá, má ráda Felixe nebo Shebu. Když měla výročí dostala ,,dortík,,  její nejoblíbenější paštičku od Gourmet. Posílame i pár fotek z oslavy. Taky miluje krabice, jak je nějaká nová hned je Bellina. Teď uklízíme jeden malý pokojík takže jsou hromady krabic a kočky mají krabicový ráj. Když je na zahradě začne se válet v hlíně a pak to není kočka bíla ale šedá. Někdy ji musíme i koupat. :-) Jinak je Bella spokojená, zdravotně na tom dobře a taky půjdeme někdy na preventivní prohlídku k veterináři. V noci spí s někým v pokoji buď na posteli nebo někde v pelíšku. Sama jsem byla překvapená, když se stmívalo a Bella se mnou vyšla na zahradu, začala běhat po zahradě a zaujatě chytala můry. Vůbec bych to do ní neřekla, přes den se ani neproběhne a v noci takovejhle lovec. :-)
Děkujeme za Bellinku!
Přeji hezký zbytek dne a posílam pozdravy od Bellinky. 

 

Další foto z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

soužití

(daajs, 7. 2. 2016 18:25)

není nad harmonické soužití lidí a koček(i pejsků).Škoda(jejich),že tolik lidí to ještě "neochutnalo"

Bellinka je miláček

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 10. 2015 9:22)

a zaslouží si krásný a pokojný život.Jste hodní,že ji máte tak rádi a dáváte jí krásný domov,lásku a péči.Je to moc pěkná a milá kočička.Přeji jí, i vaší rodině krásný a šťastný život.

Bellušce,jen to nejlepší!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 26. 7. 2015 16:26)

Zlatičko,hodně zdraví a už jen krásný,trvalý domov a milující pánečky!!!

Hnus!

(Lucie B., 19. 5. 2015 11:49)

Z takových lidí co dají po 2 letech soužití kočičku pryč jen kvůli chlupům v novym bydlení je mi nablití!! Hnus, stydim se za naší rasu :-( Belince přeju hodně štěstí!

přeju oběma nový krásný domov!!!

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 21. 6. 2014 16:28)

...ještě, že se takových lidí ty kočenky zbavily....! nezbývá, než přát bývalému majiteli holohlavou přítelkyni.......

TAK TOTO JE VRCHOL-PARCHANTI HNUSNÍ!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 21. 6. 2014 15:03)

Omlouvám se za výrazy,.ale nemůžu jinak!Toto je nejhorší co může člověk zvířeti,především kočce,která lpí na domově a známém prostředí udělat.Nepřeju nikomu nic zlého,ale této lidské pakáži co se takto zachovala a chová přeji jen to nejhorší!Však ono se jim to vymstí a vrátí,že se nebucou stačit divit!
Moc se přimlouvám,až o ně bude mít někdo HODNÝ A DOBRÝ zájem,prosím,prosím,vemte si je oba!!!!Já bych je vzala,ale kromě svých sedmi domácích,mám ještě 9 "toulavých" v okolí svého domu a na různých místech ještě dalších x-tj.mnoho,které krmím a dohlížím na ně.
Snad se hodní lidé najdou?!Držím pěstičky,oběma číčám.

To je síla!

(Eva, 21. 6. 2014 11:09)

Přeměnili byt a stejně tak doplňky? Na to bohužel dojedou...

Hodně štěstí oběma miláčkům!!

(Iveta, 21. 6. 2014 7:42)

Přeji Belince i Fíkovi nový a pro tentokrát už opravdový domov!! Hodně štěstí!!