Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bertík a Bertička (nyní Uwrú)

2. 4. 2006

Sourozenci zrzavý kocourek Bertík a mramorově zbarvená mourinka Bertička byli nalezeni ve zrušeném sklenářství. Protože Bertička je o něco plašší a na svého brášku je velmi fixovaná, byly jsme rády, když se nám podařilo umístit je společně: 2.4.2006 jsme je předaly novým majitelkám cestou na jarní umísťovací Výstavu pro kočku v Praze.

Jejich nové majitelky nám napsaly:

3.4.2006:
Vážená paní Tomalová,
domů jsme dorazily v pořádku, miminka se nechala trochu pomazlit, potom zalezla a celý den jsme o nich nevěděly, ale nechaly jsme je v klidu, aby se zadaptovala. Večer na nás Bertík číhal z kuchyně a v noci pod rouškou tmy se najedli a došli si na záchod. O dalším vývoji kočičího odboje Vás budeme informovat.

19.7.2006:
Dobrý den do Hodonína,
posíláme pozdravy od Berta a Princezny (dříve Bertička). Packy rostou jako z vody a čím jsou tlustší, tím větší kus tapety utrhnou.
Stali se z nich praví gurmáni a preferují pouze drahé konzervy a kočičí pochoutky. Bohužel sociální odbory naší žádosti na příspěvek pro dva nezletilé kočičí šílence nevyhověly a tak se občas musí, byť neradi, spokojit i s něčím skromnějším.
Mějte se hezky a užijte si co nejlépe nadcházejícího léta.

1.6.2006:
Vážená paní Tomalová,
v minulém mailu jste se mne ptala, jestli je Princezna ještě stále plachá. Mohu Vás ujistit, že se z ní stal nevídaný mazel a každé ráno se doslova vřítí do postele a vyžaduje pozornost. Dokonce se už nechává pohladit i od návštěv. Bertík je velký chlapec a dokonalý lovec jakéhokoliv jídla. Posílám Vám jejich poslední fotografii, kde Bert našeptává Princezně: "Mám výborný nápad, jak zlikvidovat tento byt...."
Hezký den a možná se brzy ozveme kvůli koťátku...

uwru300.jpg25.1.2011
Ještě tu mám portrét Uwrú = dříve Bertička. Pojmenovali jsme jí podle toho, že nemňouká, ale vrká a je to jméno babylonské princezny.

8.7.2015
Dobrý večer,
už delší dobu přispíváme na plašanky, ale nikdy jsme si nevybrali konkrétní mícošku. Dneska jsme si prohlíželi Vaše fotky a rozhodli jsme se adoptovat plašanku Barborku z Rúdníku. Už máme u Vás mourečku Čárku, tak jsme adoptivní rodinku rozšířili.
Albert a Uwrú budou mít v říjnu kulatiny, bude jim už deset, ale jsou pořád krásní, zdraví a milovaní.
Zdravíme do Hodonína a přejeme krásné léto
Karolina, Albert a Uwroušek

2.9.2017
uwru301.jpg
 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář