Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bětka

26. 1. 2008

ObrazekČernou kočičku s bílým flíčkem pod krkem, které jsme daly jméno Bětka, přinesla spolu s jejími sourozenci ve věku 6 týdnů jejich majitelka na veterinu s tím, že je chce nechat uspat. Paní doktorka zavolala nás a my jsme koťátka vzaly k sobě. 26.1.2008 byla umístěna do Břeclavi k 4leté kočce Amálce. Její noví majitelé nám napsali:

27.1.2008:
Bětuška právě spinká, je docela v pohodě, už papala, na záchodě byla. Naše Amálka sice ještě na ni prská - z dálky, pozoruje ji, ale nic jí neudělala zatím. Doufáme, že si Amálka zvykne. Bětuška by se s ní asi přátelila, ale asi musí počkat až ji Amálka přijme za kamošku. Mějte se hezky, co nejdříve se zase ozveme.

2.2.2008:
Opět Vás po týdnu zdravíme z Břeclavi. Amálka už na Bětku nesyčí, někdy se už společně prohánějí po bytě,ale ještě to není ve fázi sdílení společněho pelíšku a vzájemné hygieny. Bětuška by stále něco jedla, je mazlivá, hodná. Mějte se hezky, později se zase ozveme.

Fotografie z nového Bětčina domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a na Modrý kocouř.cz, kde mají Bětka i Amálka každá své vlastní kočkoalbum.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář