Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bety, Kety a Pružinka

29. 5. 2015

 

bety01.jpg kety01.jpg

Bílomourečka Bety a mourečka Kety byly nalezeny jako malá koťátka. Paní, která se jich ujala, je vypiplala, ale nyní se na nás obrátila s tím, že je často v nemocnici a o kočky se nemá kdo starat. Bety je odvážnější a rychle se otrkala, Ketynce zvykání trvalo trošku déle, ale nyní jsou z obou kočiček mazlivky - neustále by se válely na klíně, nebo se spolu kočkují. 4.9.2008 byly společně umístěny do Rozdrojovic do domku se zahrádkou.
pruzinka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2014

Pružinka je hezká mourovatá kočka. Byla jako kotě nalezena v kartonové krabici u starého Kauflandu v Hodoníně spolu se svými sourozenci - Zoe, Barnabášem a Koudym. Pružinka je mladá kočička, je veselá, hravá a k člověku velmi, velmi mazlivá. 29.5.2015 byla Pružinka umístěna do Rozdrojovic, aby Betynce nebylo smutno, když se Kety nevrátila domů.

Další fotky z pobytu u nás zde.

Pružinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

 

4.9.2008:
Tak holky jsou už doma. Kety snědla kapsičku, Bety mi okusuje kytky a zkoumají nový domov. Tak zatím fajn. Zítra napíšu, jaká bude první noc. Mějte se hezky.

5.9.2008:
Dobré ráno, tak holky v noci trochu zlobily, ale pak únavou spinkaly. Žerou i chodí na záchod. Teď jedeme do práce, tak uvidíme večer, jak dnešek přežijou.

7.9.2008:
Zdravíme všechny v Hodoníně.
Máme se v Brně moc dobře, jídlo je tu dobré i domeček mají páníčci, velký dá se  tady pěkně řádit. Přes den, když jsou páníčci v práci, tak celý den prospíme, to proto, abychom měly plno síly na noční řádění, jsme totiž pěkní rarášci. Já Ketynka dost na Betynku žárlím, i když vlastně nevím proč, páníčkové se snaží se mazlit s oběma stejně, i papání dostáváme stejné, tak snad to přejde. Jinak jsem velký jedlík, musím rychle všechno sníst, abych ujedla i Betynce.
Ano, to má Ketynka pravdu, a taky když se s paničkou mazlím, vždycky příde a odstrkuje mě, ale naštěstí je tady i páníček, tak si nás u televize rozdělí. Mají tady taky v obývacím pokoji veliká okna, která jsou přes celou stěnu, a je krásný výhled do zahrady, tak často před nimi sedíme a těšíme se, až nás budou moct pouštět ven - tam se teprve bude lumpačit. Až nás páníčci nafotí, tak pošlem fotky. Tak se tam mějte všichni moc hezky a my zase napíšem.

24.9.2008:
Zdravíme v Hodoníně, máme se dobře. Už od včerejška lítáme po zahradě, ale jen chvilinku, doma je to větší bezpečí. Spinkáme s páníčkama v posteli a panička je teď s námi doma, tak se celý den mazlinkujeme. Vodu z kohoutku prozkoumává hlavně Kety, já Bety radši okusuji paničce kytky. Jinak se máme moc dobře. Tak se tam mějte všichni moc hezky a my zase napíšem. Vaše Bety a Kety

16.6.2012:
Dobrý den,
zasílám fotografie našich kočiček. Bettynka i Kettynka se mají dobře. Před měsícem byla Bettynka pouze na čištění zoubků u paní veterinářky, protože zápach už se nedal vydržet. Ale odvážně to vydržela a byla hodná. V tuto chvíli se obě rozvalují na podlaze a chladí se, protože venku je neuvěřitelné vedro. Kettynka nám někdy příjde jako otesánek. Její neukojitelná chuť po jídle je u nás doma legendární a vztahují se k ní mnohé vtípky.
Doufáme, že jsou u nás šťastné, alespoň se tak chovají. Máme je rádi a děkujeme i Vám, že jste nás k nim přivedli.
Přeji krásný víkend
.

19.5.2015
Dobrý den,
máme z vašeho útulku dvě kočičky Bety a Kety, již je máme dlouho myslím, že od roku 2008, ale Ketynka (mourečka) se nám před týdnem ztratila, je nám to moc líto, byla to bezvadná kočička a je nám po ní moc smutno.
Vůbec nevíme co ji mohlo potkat, netoulala se a držela se pořád kolem domku na naší zahrádce, hledali jsme ji všude a zatím nic. Samozřejmě ještě budeme doufat, ale protože se nám i Betynce stýská, rádi si osvojíme od Vás novou kočičku. Zatím ještě vyčkáme jestli se Ketynka nevrátí, ale líbila se nám Světlanka.
Jinak Betynka teď moc smutní, ale jinak se má dobře a je to bezvadná a hodná kočička, kterou moc milujeme.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

24.5.2015
Dobrý den,
tak Kettynka se nám nevrátila a ani jsme ji nikde nenašli, je to veliká záhada, Ketty se nikdy netoulala a držela se jen v okolí domečku, k lidem byla opatrná a sama od sebe by k cizím lidem nešla. Bála se i aut. Snad jedině co nás napadlo, že ji napadla kuna, máme je tady v okolí, ale zase ty kuny tady jsou už roky, tak si určitě za ty roky co máme kočičky na sebe museli zvyknout a naučili  se navzájem vyhýbat.
Tak nás to moc mrzí, Kettynka se narodila v květnu 2007. My jsme si ji dovezli se sestrou Betty myslím v roce 2009. Kettynka byla krásná, úžasná, milá a hodná kočička, moc nám bude chybět, i Bettynce, která ji neustále volá a hledá.
NIKDY NA TEBE KETTYNKO NEZAPOMENEME!


kety200.jpg
Další zprávy z nového domova po příjezdu Pružinky:

30.5.2015
Dobrý den,
tak jsme s Pružinkou přežili první noc, moc jsme toho nenaspali. Betynka je naštvaná a na Pružinku prská. Teď si Pružinka zalezla pod sedačku a spí. Doufám, že si holky zvyknou.
Hezký den, Jitka

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz, další pak zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HOLKY SI ZVYKNOU!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 1. 6. 2015 7:09)

Hodně štěstí,Pružinko a mnoho krásných let u dobrých lidí!!!!

smutné,moc smutné!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 25. 5. 2015 6:17)

Nezbývá než stále doufat v její návrat a utěšovat se,že-NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ.....Držíme pěstičky a tlapky!