Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brumla a Oliver

20. 7. 2011

 

brumla01.jpg Obrazek

Černobílého Brumlu odložila jeho majitelka do příkopu u silnice. Zahlédly ji děti, jak zastavila autem na krajnici, vystoupila, něco dala do příkopu a odjela. Když tam přiběhly, našly Brumlu. Byl krásný, čistá ouška, dobře živený, evidentně ho vzala přímo od mámy (která ho teď marně hledá). U nás se ho ihned ujala černá Anuška. Mourek Oliver se spolu s brášky Darwinem a Vendelínem narodil plaché kočce v areálu Policie, kterou pořád nemůžeme chytit na kastraci. Brumla u nás na nový domov čekal 4 měsíce, Oliver skoro rok. 20.7.2011 byli společně umístěni do Jihlavy.

Děkujeme Aleně Staré, Davidovi Gurinovi & kočkám Rozárce a Samuelovi, kteří Brumlu během pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku. Děkujeme též. Mgr. Markétě Zelené, která stejným způsobem podporovala Olivera.

Videa, kde je Brumla - 21.4.2011

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

21.7.2011:
Dobrý den, Brumla žere a je dost v pohodě. Prošel byt a teď leží v posteli a nechá se hladit. Oli snědl kousek masa, leží pořád pod postelí, ale nechá se hladit. Tak to snad bude dobré.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Brumla a Oliver

(Martin, 17. 1. 2013 15:17)

Brumla s Olínem(Oliverem)... Brumla už je o pořádný kus větší a těžší než Olín:). Oba to jsou pořádní rošťáci, ale taky neuvěřitelní mazlové. A oba statečně snášejí tahání a rádoby hlazení od našeho 8-mi měsíčního kluka:). Pokusím se sem nahrát po dohodě s administrátorem nějáké jejich současné fotečky. Zdravíme Laďka, Martin a Šimonek z Jihlavy.

Re: Brumla a Oliver

(Kočky SOS, Petra, 19. 1. 2013 18:25)

Fotečky nám zašlete mailem, prosím, nebo pokud je máte nahrané v nějakém fotoalbu na webu, tak sem jen dejte odkaz. Děkujeme!:)