Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čak a Pegas

22. 11. 2009

Obrazek

Obrazek

Bílý kocourek se zrzavě zbarvenou hlavičkou Čak se potuloval po vesnici a prosil kolemjdoucí o domov. Byl velmi hladový, po zabydlení je z něj velmi milý, hodný a mazlivý kocourek. Bílozrzavý kocourek Pegas se asi dva dny poté, co jsme přijaly Čaka, připojil ke stejné paní zhruba ve stejných místech jako Čak, a šel s ní domů. Domníváme se, že jde o Čakova brášku. 22.11.2009 byli na umisťovací  Výstavě pro kočku společně umístěni do Ondřejova. Jejich noví majitelé nám napsali:

26.11.2009:
Kocouři jsou skvělí, je jich plný dům a je s nimi legrace.

9.3.2010:
Dobrý den,
omlouvám se, jsem ostuda, ale konečně Vám musím napsat, jak se mají dva kocouří mladí pánové, které jsme si u Vás pořídili. Myslím tím Pegase a Čaka.
Oba zdárně rostou - Pegas už je opravdu ,,macek''! Pořád dovádějí, perou se, číhají na sebe, ,,pomáhají" nám s různými domácími pracemi, ale hlavně: dělají nám radost. Zejména manželce, když v domě vysypou květináč.:-) Děti si s nimi rády hrají - a to syn už má skoro dva metry výšku a přesto je, když je s kocourkama, jako malej kluk.
Každá návštěva je z nich unešená, jak jsou krásní, ovšem to většinou není hodnějších zvířat než jsou oni dva až do doby, kdy se zavřou za návštěvníky dveře. Pak zase začnou řádit! Prostě: máme je rádi a oni snad mají rádi nás. Jsme jedna rodina.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář