Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čita(02)

14. 12. 2012

cita02-01.jpg Čitu jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jejími sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Čita je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 14.12.2012 byla umístěna ke kocourkovi do bytu do Brna.

Děkujeme Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočce Líze, kteří Čitu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Čity z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

16.12.2012:
Dobrý den,
posíláme vám pozdrav z nového domova. Čita první chvíle neopustila svůj úkryt pod knihovnou, večer se tu už pěkně porozhlédla a když si prostor pořádně prošmejdila, přestala se bát. Dneska byla ještě chvilku schovaná, ale trvalo to jen chvilku. Jen kocour z ní má trochu divný pocit, spíš se schovává on před ní než naopak, Čita na něj doráží a chce si hrát, zatímco on se drží nevěřícně zpátky, jistě to ale brzy pomine a stane se z nich fajn dvojka. Včerejší noc už Čita spala v posteli (narozdíl od uraženého kocoura) a dnes to vypadá stejně.

17.12.2012:
Zdravíme z Brna,
situace se nám už uklidnila, právě kocourek Čitu čistí a hraje si s ní, zatímco ona spokojeně vrní. Začíná z nich být dobrá dvojka, dokonce to vypadá, že na sebe ani vzájemně nežárlí. Musím tedy ještě dodat, že zvláště v noci ožívají, běhají po celém bytě a hrají si s hračkami, shazují vše kolem čeho proběhnou a zpívají si serenády, no je s nima švanda.
Doufám, že se máte v Hodoníně dobře, myslím, že se Čitě přece jenom trochu stýská po všech těch kamarádech. Budeme se nadále vytvořit pro oba krásný domov.
Tak zatím nashledanou, brzy se znovu ozveme :)