Jdi na obsah Jdi na menu
 


Darinka

15. 6. 2006

Nádherně zbarvenou kočičku Darinku k nám v květnu 2006 přinesla paní, která ji našla v sousední vesnici a nemohla si ji nechat, protože se nesnesla s jejich kočkou. Vyklubala se z ní velká mazlivka, velmi hravá, chytrá a roztomilá. Nový domov našla v Bruntále, kam byla umístěna 15.6.2006. A má se očividně dobře:

19.6.2006:
Vážená paní Tomalová,
Dovolte, abychom Vám ještě jednou poděkovali za nyní již naši Darinku,která si u nás obdivuhodně rychle zvykla. Vůbec se nikde po naší 3hodinové cestě neschovávala a okamžitě začala prozkoumávat její nový domov.
Na záchod šla taky hned a baštění to není vůbec žádný problém. Tak ještě jednou mnoho díků za našeho nového člena rodiny. A později bychom si dovolili poslat i nějaké fotografie.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Jana Kaufmanová, 30. 7. 2006 15:02)

Vážená paní Tomalová,chtěla bych ještě jednou moc poděkovat za pomoc najít Darince nový domov.Po přečtení vyjádření manželů Cilečkových je vidět,že Darinka se bude mít dobře,že jsi dokazala s vím teperamentem a přítulností získat jejich srdce a stat se tak novým členem jejich rodiny.Zpozdravem,bývalá majitelka Darinky