Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denis (nyní Mikešek)

28. 10. 2007

ObrazekKouřově zbarveného kocourka Denise objevil spolu s jeho sourozenci a maminkou manželský pár v keři na sídlišti v Hluku. Po vakcinaci putovala koťata k nám, kočku si u sebe nechali nálezci, kteří se o ni budou dál starat. Denis je veliký pohodář, čistotný, hravý a mazlivý. 28.10.2007 byl umístěn do Velkých Opatovic, kde bude ještě společně s pejskem bydlet v domku se zahrádkou. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

28.10.2007:
Denis je spokojený, od psa se nechal olízat, trochu syčel, když pes moc dorážel, ale už spolu leží na jednom klíně. Je to všetečka, ale taky mazel, pořád přede. Díky!

29.10.2007:
Denisek se má moc dobře - hned první den se do večera zkamarádili se psem Lukinem a s kočičkou Ájinkou (ta už je starší dáma a hodně času tráví venku, teď přes zimu však teplým gaučem nepohrdne). Denisek neměl ze změny žádné trauma, hned si celý dům obešel a prozkoumal se vztyčeným ocáskem.

9.11.2007:
Ahoj Luci a Petro,
posílám další fotky Deniska, který byl mezitím přejmenován na Mikeška. Jak jsem viděla, i jeho bratříček Derek je teď Mikešek :-) Asi jim to bylo nějak rodově souzeno. Miki se má moc dobře, je miloučký a umazlený, ale také dost živý poděs :-) Se psem jsou v jednom chumlu - při hrách i při spaní.
Moc vás všechny zdravíme!

8.1.2008:
Mikešek se má dobře, pes už je z něho celý utýraný.:-) Je to divoch s neúmornou energií, ale jen ho člověk vezme do náruče, přede jako traktor a mazlí se.

Fotografie z Mikešova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Majitelky Sezamky a Dereka, 24. 10. 2007 9:09)

Chtěli bychom poděkovat paní Blahové,že zachránila tak krásné kotátka a nebyla lhostejná k jejich osudu. Je pro nás nepochopitelné jak někdo může tak bezbranné stvoření vyhodit i s jejich maminkou, které se také paní Blahová ujala. Ještě jednou díky !!!! Malému Deniskovi přejeme, aby také brzy dostal novou rodinu a měl se moc dobře.

Znám Denise

(Hana Blahová, 23. 10. 2007 17:20)

Je to skutečně velice mazlivý kocourek, rád se "čumáčkuje",
nebojí se pejsků, protože s jedním žil asi 10 dnů u nás v bytě /dokonce s ním spal na křesle/
a odmalička se s ním očichával i u paneláku. Téměř na poslední chvíli jsem ho zachránila před týráním dětmi a zaslouží si hodného majitele.