Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drobek

11. 6. 2010

drobek300.jpegDrobeček se u nás ocitnul již jako týdenní koťátko, které někdo vyhodil na brněnském sídlišti do popelnice. Měl silnou rýmu a vzhledem k jeho věku jsme moc nevěřili, že přežije. Naštěstí se nám podařilo tohoto mrňouse vypiplat a teď je z něj opravdu krásný kočičí kluk. Je o něco drobnější než jiní kocouři v jeho věku, ale je to velikánský mazel a poslouchá jako pejsek. 11.6.2010 - Drobek byl umístěn do Brna ke dvěma kocourům.

Děkujeme manželům Štanclovým, kteří Drobka během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od 24.3.2013 zde.
 


Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

5.7.2010
Drobík se má suprově, cpe se až má boule za ušima a mazlí se, že sem to ještě u kočky neviděla :))) Dnes večer nebo zítra ráno Vám pošlu fotky a ještě k tomu něco písnu - jak se má atd nějak podrobněji.

6.7.2010
Drobeček se má moc fajn, je opravdu moc hodný a bezproblémový, papá všechno co vidí a už začíná trošku přibírat což je skvělé. Hrozně rád se válí s náma v posteli a pořád něco povídá. S našima dvěma kocourkama si Drobek rozumí dobře, občas se haštěří, ale to určitě znáte. První dva dny to bylo samé syčení a teď už si spolu hrají a lítají po bytě jako šílenci. Jsme za něj moc rádi a je to opravdu moc hodný kocourek.
V příloze zasílám pár fotek, není to moc extra výběr a kvalita, ale je u nas jen asi 4 týden tak jsme toho moc nestihli.

29.8.2010
Dobrý den,
zasílám další fotky Drobečka. Docela přibral.
Byli jsme s nim u doktora protože mu zas teklo z očí, ale dostal kapky a je to ok.
Jinak nám pěkně prohání Mikeška a snaží se být ,,ten pán kočičák domu". Už přestal skákat na linku a už se i kontroluje v "nenajezenosti" (kradl jídlo všem a všemu), ale teď už je to o hodně lepší.
Je to zlatíčko ukecané.

10.10.2010
Dobrý den,
píšu Vám ohledně Drobka. Takže z Drobka už není Drobek ale jeden velkej Drobek, pěkne nabral,je z něho statný kluk.
Je každej den víc mazlivý, straaaaaaaaašně vděčný a milující a závislák. A jak ten je upovídaný. Opravdu je strašně mazlivý , náš druhý kocour ten se mazlí jen když chce najíst, ale Drobek pořád, vítá nás, pořád něco vypráví. Strašně jsme si ho zamilovali. Musím zase něco nafotit.. pak hned pošlu. Co nejdřív slibuji.

25.6.2011
Drobek zdraví,
už u nás bydlí rok ... jo jo výročí..., od tý doby zloustl tak sto kilo a je ještě ukecanější.

drobek.jpg31.8.2011
Zdravime,
Drobek posila pozdravy :]:]:] Ted ho mame jako jedineho kocourka, ale aspon si hraje s pesanem...., Heledte on musi byt na pul nejaka orientalni kocka on furt tak keca......:D

24.10.2014
Drobek má svůj domov už více jak 4 roky a poslal nám fotopozdrav!

 

18.12.2015
Dobry den, posilam relaxacni fotku Drobka :-)
Linda

13.12.2019
Dobrý den,
posílám fotky Drobka. Má se dobře a zdraví mu slouží :) Přeji krásné Vánoce.
S přáním krásného dne Linda

8.5.2021
Dobrý den,
píši Vám ohledně kocourka Drobka, kterého mám od Vás.
Před několika týdny mu byla objevena boule. V pravém mezižebří (podpaží) tak nějak. Tumor mu byl odstraněn a klasifikován jako zhoubny :(
Bohužel mu narostl během pár týdnu zase a jeho stav se celkově zhoršil. Po diskuzi s onkologickým specialistou, kdy operace - odstranění 4-6 žeber a k tomu ozařování ve Vídni není možné finančně, ale i celkově je neetické je tam velká šance, že mu naroste znova a každé ozařování potřebuje anestezii, která zatěžuje ledviny atd... a hlavně operace je sama o sobě náročná.., a chemoterapie je sice i finančně schůdná, ale v jeho případě už by nepomohla, rozhodli jsme se, že mu budeme podávat pouze léky na bolest co nezatěžují ledviny a dopřejeme mu krásný zbytek života.
Situace je velmi smutná, nicméně po lécích ožil a lítá tady jakoby mu bylo jen pár let.
Chtěla jsem Vás o tom informovat až budu mít přesnou diagnozu kterou jsem dostala tento týden. Je to velice těžká situace :( ale snažíme si užívat každý den s tímhle nejmilovanějším kocourkem.
Linda

12.2.2022
S politovánim a velikym smutkem Vam oznamuji, ze Drobeček 9.2. zemrel.
Mel to nadorove onemocneni, ale leky mu pomohly s bolesti a nasledne dal behal, hral si s ostatnimi a vse bylo ok, nicmene jsme vedeli, ze cas je omezeny. Dali mu mesic a pul a byl tu skoro rok, rekneme v dobre kondici. Poslednich par dni uz ale bylo videt ze mu neni dobre tak po dohode s veterinarkou jsme ho nechali odejit. Momentalne se nachazi v krematoriu a budeme ho mit v urnicce.
Moc za neho dekujeme a hlavne paní co ho mela v depozitu. Byl to uzasny kocourek.
Linda

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od 24.3.2013 zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vánoční pozdrav pro Drobka

(Mirka L., 19. 12. 2015 19:20)

Jak může někdo vyhodit živého tvora do popelnice mi hlava nebere......, ale naštěstí tenhle příběh má šťastný konec!
Takže milý Drobečku,krásné vánoce,naplněné misky dobrotami a dlouhý krásný život přejí
Mirka + Páťa, Zuzi, Čiki,Šedík a Zefík

Díky za dobré zprávy

(Iveta Štanclová, 19. 7. 2010 11:26)

To je skvělé, že si Drobeček našel svůj domeček :-)
Mějte se moc fajn, máte krásné kočičáky (my máme v partě taky mourka a zrzucha - mám pro ně slabost :-)
Iveta+Terka+Kuba+Myška+Kryšpa

Drobek

(Linda, 13. 7. 2010 18:50)

Drobeček se má stále suprově a opravdu za ten měsíc nabral což je skvělé a dokonce to vypadá že je to hlava naší kočičí smečky :) když přijdeme domů hrozně nás vítá a pořád něco povídá. Mááme ho moc rádi, je bezproblémový a opravdu vděčný. moc za něj děkujeme.