Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eda (nyní Medvídek)

17. 3. 2007

ObrazekBílomourek Eda s polodlouhou srstí se potuloval vyhozený v zahrádkách. Je mazlíček, rád se chová na klíně, ale potřebuje domov s výběhem ven. 17.3.2007 byl umístěn do Prahy k 9měsíční kočičce.

Zprávy z nového domova:

18.3.2007:
Dobrý den, zatím jsme je drželi od sebe, trochu v noci naříkal, ale už se s námi mazlí a je v pohodě. Prozkoumává byt.

26.3.2007:
Dobry den Lucko,
tak uz se szivame, docela uspesne, i kdyz zrovna dnes v noci byla bojovka, protoze Nerezka hara, chce ven, a Kocourek zrejme jeste nezapomel na sve pudy, takze po celem byte litaly chlupy. Nemeli jsme cas nechat Nerezku vykastrovat, ale uz je to nutne. Uz se tesim, az se prestehujeme a budou moci ven!
Jinak se s nama uz zkamaradil, bydli na parapetu za zaclonou, kam ho Nerez zahnala hned prvni den, obcas zarve jako lev a vyjde na svet se pomazlit, nebo mu musime uvolnit cestu k misce ci zachodu.
Nerezka je sice mensi a mladsi, ale byla tu prvni, takze zatim tomu tady sefuje. Maso na pridel, granule taky, mazleni po dohledem, zachod jen na povoleni...:D
Ale uz dokazou chvili lezet vedle sebe, takze myslim, ze po Nerezcine kastraci se oba dva uklidni. Ona neni agresivni, naopak, a je hodne hrava, coz Eda uz moc nechape, takze obcas dostane facku.
Takze se mame dobre.

21.11.2007:
Dobrý den, posílám pár slíbených fotek našeho Medvídka. Má se moc dobře. Není moc velký, má krátké nohy (říkáme mu "podkontejnerový", jak jste ho u kontejnerů ulovily). Váží tři a půl kila a je to opravdu mazlík. Potřebuje mít svojí denní dávku mazlení, přijde si pro to. Na jaře úplně vypelichal, ale teď je krásně chlupatej. A umíněnej. Zdravím vás a přeju vám hodně úspěchu ve vašich snahách.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

28.11.2014
Hlásím, že Méďa (vy jste mu říkali Edýsek, na fotce vpravo), tehdy asi roční kocourek, kterého jsme si odvezli v březnu 2007, je mazel největší a má se jak prase v žitě.

eda.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásná zpráva!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 28. 11. 2014 17:37)

Taková vždy potěší!Méďa je luxusní kocour!Gratuluju.