Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ema 04 a Lvíček (nyní Tobby)

26. 8. 2012

 

ema04-01.jpg lvicek01.jpg

Emu, Lvíčka a další čtyři koťata jsme přijaly od paní, která dostala od svého vnuka kočku a nestarala se o ni ani o koťata. Hledali potravu po celé ulici a navíc byla i velmi podvyživená, nemocná, uši plné svrabu a přes zalepené nemocné oči ani neviděla. 26.8.2012 byli společně umístěni do Znojma ke dvěma kocourkům - Chiccovi a Timmymu.

Fotky Emy z jejího pobytu u nás najdete zde, fotky Lvíčka a Emy z nového domova zde.
 

Z nového domova máme tyto zprávy:

26.8.2012
Zdravim vsechny, prijeli jsme v poradku a vse vypada perfektne. Vubec na sebe nesyci, jen Emicka si trochu zavrcela. Ale jinak se ocichavaji a probiha to bezproblemove.

ema300.jpg27.8.2012
Lvíček je úplně v pohodě, nemá vůbec problém, když ho Timmy zblízka čichá. Emička se ještě nenechá. Největší problémy dělá kupodivu Chicco. Vrčí na všechny kolem včetně Timmyho. Vrčí i syčí. Snažím se být pořád na blízku, aby viděl, že je to v pořádku. Uvidíme. Asi potřebuje víc času. Ale koťátka si hrají na škrabadle a jsou totálně spokojené. Jen jsem dnes měla trochu problém s léky. V masíčku ho nechtěla, tak jsem to zkoušela rovnou do krku, ale Emička to snad 10x vyplivla. Lvíčka jsme se rozhodli přejmenovat, ještě si nejsme úplně jistí, ale asi mu dáme jméno Mio (tzn. Můj).

29.8.2012
Tak vcera i dnes uz je vse v poradku. Chicco se do her sice nezapojuje, ale je se vsemi v jedne mistnosti, takze to bude dobre. Timmy by se rad zucastnil her kotat, porad za nima beha, ale sourozenci zatim radi jen spolu.

14.9.2012
Tak po pár týdnech je všechno v nejlepším pořádku, všichni si hrají dohromady, koťata si hrátky vyloženě užívají, ale mezi sebou mají zvláštní pouto. Když si jdou odpočinout, musí ležet někde blízko sebe, nejlépe na sobě a po siestě se oba vzájemně umyjí. Velcí to odkoukali a když je zapotřebí, přiskočí a s umýváním pomůžou. Tobby alias Lvíček je hrozný žrout, několikrát to přehnal tak, že se i pozvracel. Ale jinak jsou všichni zdraví, hraví, spokojení a právě se vedle mě škádlí.
Alice a Daniel

4.1.2014
Nové fotky Emmy, Tobbyho a jejich kamarádů.

 

Nové zprávy:

29.5.2017
Emma byla umístěna do nového domova, do domku se zahrádkou.

Zprávy z jejího nového domova:

Emicka se mnou spinkala celou noc v posteli, vali se na zadech a vrni :.) je zlata, ted jsem v praci, napisu vam vic zitra.

e5.jpgEmicka krasne papa, spinka, tuli se. Spi se mnou v posteli a je to asi nejutulenejsi kocka akorat kdyz tu za mnou byl poprve pritel, tak mu pocurala kalhoty, kdyz tu byl po druhe tak uz bez problemu a ted se nadsene tuli i s nim ...
Další zprávy:
Dari se nam krasne, Emicku jsem zacla poustet do zahrady a moc ji to ocividne bavi, spime spolu v posteli, tuli se a papa :-)
Emicka beha po zahrade a domu se dojde vzdy napapat a potulit :-) ma se hezky. Trochu zhubla jak beha venku. Domu se chodi akorat tulit a jinak furt nekde lita.


 

 

Tobby nový domov hledá:

V současné době je situace taková, že do rodiny přibylo miminko a Tobby začal z nespokojenosti močit mimo WC. Paní majitelka nám napsala, že už vyzkoušela všechno a nezbývá ji nic jiného než najít Tobbymu jiný domov. Kocourek má cca 5 let, je mazlivý a lidí se nebojí. Rád by do domku se zahrádkou.
Pokud byste někdo měl o kocourka zájem, pište majitelce na email apolla@seznam.cz

toby-piz.jpg

 

 

Fotografie z nového domova do 5.1.2013 najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz  a další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je paráda!

(Daniela, 5. 1. 2014 9:56)

Radost koukat na tu kočičí smečku a jejich slast na každém snímku.Blahopřeji k nim,jsou krásní.
hodně zdraví všem!
Pozdrav z Milotic posílá Daniela se svojí šestičlennou kočičí partou

poznámka

(Alice a Daniel, 14. 9. 2012 13:20)

zničili nám už kytku i palmu

novinky z domova

(Alice a Daniel, 14. 9. 2012 13:19)

tak po pár týdnech je všechno v nejlepším pořádku, všichni si hrají dohromady, koťata si hrátky vyloženě užívají, ale mezi sebou mají zvláštní pouto. Když si jdou odpočinout, musí ležet někde blízko sebe, nejlépe na sobě a po siestě se oba vzájemně umyjí. Velcí to odkoukali a když je zapotřebí, přiskočí a s umýváním pomůžou. Toby alias Lvíček je hrozný žrout, několikrát to přehnal tak, že se i pozvracel. Ale jinak jsou všichni zdraví, hraví, spokojení a právě se vedle mě škádlí. Na FB jsem dala několik nových fotek i krátké video jejich denní očisty :-)