Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evitka a Sisi 02

10. 3. 2012

 

evitka04.jpg sisi02-02.jpg

Mourečku Evitku donesla jedna slečna z vesnice poblíž Hodonína, která ji našla opuštěnou ve stáji. Bylo jí asi 6 týdnů. Je hravá, mazlivá, moc ráda se chová. Černou Sisi a její sourozence Laskonku a Indiánka odložil jejich majitel v krabici na parkovišti pod kolo auta. Nebýt toho, že řidiče auta kolemjdoucí při startování upozornil, že pod kolem něco má, byli by už všichni tři mrtví. 10.3.2012 byly společně umístěny do domku se zahrádkou do Dubňan ke dvoum psům a kočce.

Děkujeme rodině Šumberových & kočce Čiče, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, kteří Evitku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku a děkujeme též Kristýně Macinkové, která stejným způsobem podporovala Sisi.

Fotky Evitky z doby pobytu u nás najdete zde, fotky Sisi zde.

Z jejiho nového domova máme tyto zprávy:

10.3.2012:
Kočičky jsou zatím s námi v ložnici, ještě s námi nemluví, Evita je za skříní a Sisi odmítá opustit přepravku. Obě ani nedutají.

11.3.2012:
Hlásím, že kočičáci jsou v pořádu, ve dne se schovávají, v noci chrastily granulema, pily a čuraly. Evitka se už občas pěkně mazlí, spala chvilku s námi v posteli, Sisi se víc bojí a vrčí na nás jak bernardýn.

21.4.2012:
Dobrý den, posílám další zprávy o vašich kočičkách. Obě už si doma velmi dobře zvykly, Evitce se po kastraci daří dobře. Už se pomalu sbližují s našimi zvířaty, starší kočkou a dvěma psy. Sisi je odvážnější, chodí se ometat kolem psů a provokuje, pokud se pes přiblíží, zavrčí a opatrně ho obejde. Evitka přes den spí na pelíšku za postelí, Sisi na okně. Večer ožívají a nastává rodeo.
# Obě
# # dvě začnou lítat po bytě, s rozběhem se vozí po koberečku a Evitka s oblibou krade ze dřezu sítko a vůbec vymýšlejí spoustu lumpáren. Ven zatím ještě nechodí, Evitka hlasitě odmítá ale Sisi už byla chvíli v průjezdu, pak zašla do zahrady a než jsem se otočila, byla pryč. Volali jsme, hledali, manžel obešel sousedy a už to vypadalo, že po ní vyhlásí celostátní pátrání, když ji jeden ze psů objevil schovanou na dvoře. Pak vypadala, že je zase ráda doma, tak se zahradou ještě chíli počkáme.
Evitka si svým bláznivým lítáním vysloužila přezdívku veverka Viktorka a šarmantní Sisi říkáme pani Černá. Foto: Viktorka právě ukradla další sítko a siesta na oblíbeném okně s naší kočkou Mickou.
  

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář