Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fifinka 02 a Lesněnka 02

9. 1. 2021

fifinka01.jpgČernou Fifinku a její sourozence našla paní 16.8.2011 v areálu JZD Vnorovy.
26.3.2012 byla již jednou umístěna, byla ale kvůli změně v rodinné situaci majitelů vrácena. Fifinka je pohodová, bezproblémová, vůči ostatním kočkám nekonfliktní. Ačkoliv v předchozím domově chodila ven, nyní je u nás v bytě a výběh nijak nepostrádá.
7.12.2012 - Fifinka byla umístěna jako jedináček do bytu do Brna.

Děkujeme rodině Šumberových & kočce Čiče, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, kteří Fifinku do jejího prvního umístění podporovali formou adopce na dálku, a děkujeme též Martině Svobodové & kočkám Anetce a Aretce, které Fifinku stejným způsobem podporovaly během jejího druhého pobytu u nás.

Další fotky zde.

lesnenkaa.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

8.8.2019 - V lese v Dubňanech nalezeny pod dřevem dvě koťata, čistá, mazlivá ... Jsou to dvě kočičky, bílomourka Fialka a mourečka Lesněnka. 29.1.2020 - Lesněnka kočička drobnějšího vzrůstu, je přítulná, mazlivá a dobře se s náší s ostatními kočkami a potřebuje kočičího kamaráda. Lesněnka hledá domov! 9.1.2021 - Lesněnka odjela do nového domova, do Brna, do bytu kde ji čeká Fifinka a další kočička.

Další foky zde.

Lesněnka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Moravcovi. Děkujeme!

Lesněnka byla adoptována na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradili Pješčakovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

15.1.2021, 6.den
Dobry vecer,
Lesnenka je stale bazliva a schovava se. V noci ale vyleze, sní maso a nejake granulky. Zacla nam obcas jist z ruky a necha se hladit (stale je ale za gaucem). Libi se ji to, dokonce vrnela.

1.2.2021, 25.den
Lesněnka se zatím pořád schovává a i u jídla je ostražitá, ale když ji vezmu, nechá se pomazlit a někdy mi u televize i usne v náručí, ale to musí být opravdu klid. Domácí kočka Fifinka s ní zatím moc nekamarádí, ale lepší se to.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář