Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filípek(04)

9. 8. 2010

 

ObrazekMouratého Filípka našli v květnu 2010 dva chlapci v jedné vesnici u Hodonína, když jezdili na kolečkových bruslích. Koťatům byly 3-4 dny. Kluci byli dva, koťata taky dvě, každý si tedy vzal po jednom domů. Zatímco u prvního chlapce se kotěte ujala ihned jejich kočka, která ho popadla a odnesla, kočka v domácnosti druhého chlapce tak vstřícná nebyla a na kotě prskala. Kotě tedy skončilo u nás. Pojmenovaly jsme jej Filípek a vykrmily jej stříkačkou a kotěcím mlékem. 9.8.2010 byl umístěn do Lužic ke kočce.

Videa, kde je Filípek:


Video z našeho depozita v Lužicích - 23.11.2010
Bílomourek Ferda, černobílý Vítek, malinký bílomourek Honzík, černí kocouři Kulík, Dulík, Bubík. Mramorovaný kocour je Filípek, který zůstane v Lužicích nastálo.
Video je uloženo i na youtube.


12.6.2010
Takto krmíme koťata, která k nám přijdou bez mámy - stříkačkou s kotěcím mlékem od Royal Canin. Filípek trochu mléka dostává od Denisky, takže jej krmíme "jen" po 5 hod. Koťata, která mléko od kočky nedostávají vůbec, krmíme první 3 t. po 3 hod., později pak po 4 hod. Zhruba v 6.-7. t. začínají jíst sama. Vykrmování koťat je náročné nejen časově, ale i finančně - 300g mléka RC stojí 390,- Kč, přičemž na 1 kotě ho spotřebujeme cca 1 kg.

Fotky Filípka z doby, kdy byl u nás, najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář