Jdi na obsah Jdi na menu
 


Greisy a Ríša(03)

3. 3. 2012

greisy03.jpg risa03-08.jpg

Želvovinovou Greisy a jejího syna zrzavého Ríšu jsme ještě s jedním kotětem vzaly od paní, která má zahradu plnou koček, které jí tam hází její sousedé. Začaly jsme u ní postupně kočky odchytávat a kastrovat, Greisy a koťata jsme přijaly k nám, protože byli nemocní a plní parazitů. Po uzdravení jsme je nevrátily zpět, protože jsou ochočení a velmi mazliví, zvyklí na lidi. 3.3.2012 byli společně umístěni do bytu do Brna.

Děkujeme Jitce Nešporové & kočkám Míně+Elišce+Julče a kocouri Johnovi, kteří Greisy během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Greisy z doby našeho pobytu u nás najdete zde, fotky Ríši zde.

Z jejich pobytu v novém domově máme tyto zprávy:

5.3.2012:
Kočičky jsou hodné, každá leží jinde, ale ještě nejedly ani nepily a ani na záchodě nebyly. Doufáme, že to zítra bude lepší, až budou jezt, tak budu klidnější! Zase se ozvu.

6.3.2012:
Paní Věrko, je to lepší a lepší, už jsou klidní, jen občas Ríša zapláče, ale je krátce, jinak si hraje a je s námi. Greisy je klidná, mazlivá, na noc mají suchý a vodu pořád. Ríša si dává syrový, Greisy ne, ona jí málo. Jsme spokojení, že jsou hodní a oni podle chování jsou spokojení taky! Mějte se hezky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář