Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hubert (nyní Filípek) a Sofi

4. 7. 2007

ObrazekObrazek

Stříbrnou Sofi a černého Huberta jsme společně s dalšími koťaty dovezly 19.6.2007 ze zahrádek ve Štěpnici od paní, která na své zahradě neustále nachází další a další koťata. 4.7.2007 byli oba umístěni do Boršice u Blatnice.

Jejich noví majitelé nám napsali:

5.7.2007:
Posíláme pozdrav od našich dvou neposedů Sofi a Filípka(Huberta). I když je pravda, že manžel chtěl jen jedno kotě a proti dvoum protestoval, tak je za ně rád, protože jej poslouchají nejvíc z celé rodiny. Jsou mazliví a noc proběhla kupodivu naprosto v klidu. Spinkali spolu v obývacím pokoji, kde jsme jim včera přidali šplhadlo.

Po příjezdu si naše koťata prošla celý dům, nacpala si bříška konzervou a začala nám ukazovat, co dokáží. Vůbec nejsou bojácné a jsou naučené čistotě, za což je nejvíc vděčný manžel. Mé dvě děti si kočičky rozdělily, mladší má holčičku Sofi a starší má kocourka Filípka (Huberta). Co nejdřív zašleme nějaké fotky jejich skotačení. Děkujeme Vám za příležitost mít doma taková klubíčka štěstí a radosti.

16.7.2007:
Takhle si ti naši rarášci užívají polední odpočinek, Filípek je o trošku lenošivější než jeho sestřička Sofi. Naše malá si ji nejraději bere sebou, když odpoledne usíná. Sofi se nechá hladit, leží u ní a přede, než je to obě unaví. Mezitím Filípek sedí na okně v chodbě a pozoruje co se kolem venku děje. Po odpočinku si spolu hrají a pak běží do kuchyně připomenout, že mají hlad. Jsou hraví a hlavně jsem ráda, že jsou dva.

ObrazekObrazek

27.8.2007:
Zdravíme z Boršic u Blatnice. Musíme se Vám pochlubit úlovkem našeho Filípka(Huberta). Včera se nám přišel pochválit s myškou, kterou chytil na zahrádce. Je to náš malý šikula a manžel na něj nedá dopustit. Dostal vařené kuře, které zbožňuje. Sofinka i Filípek nám rostou jako z vody. Jen se té naší slečně opět vrátila rýma, tak s ní jela má sestra na veterinu, je stejná kočkomilka jako já a mají doma ročního kocoura Matese, který se s tou naší slečnou umí hezky zahrát. Dokonce i náš pes, který má šest let, poskakuje s koťaty po dvorku a hrají se. Vůbec jim neublíží a koťata si s ním dělají co chtějí, lozí po něm, skáčou na něj z židlí, člověk by si myslel, že spolu snad byly odjakživa. Je to skvělé sedět venku a pozorovat je, jak se umí zabavit. Dětičky jsou od té doby, co máme doma koťata, odpovědnější a střídáme se v krmení. Jsou to miláčkové. Někdy zase napíšeme, co je nového, zatím se mějte a strašilitánsky děkujem za ty rarášky.

24.10.2007:
Zdravíme z Boršic, máme dobrou náladu, náš Filípek je po kastraci fit, hraje si, normálně žere, chová se jako by ani na kastraci nebyl. Už nemám žádné obavy, až tam půjde Sofi, že bude nějaká malátná. Bráška to zvládnul na jedničku. Dostal i nějakou konzervu, ale ta mu nechutná, tak si vyžadonil tu, co má doma. Jsou to zlatíčka, hrajou se a lozí mi na klín, tak se mi trochu špatně píše. Zatím se mějte hezky a snad se mi povede vám poslat nějaké zájemce, když máte ten stop stav.

25.10.2007:
Filípek a Sofinka se nám hrají v obývacím pokoji. Náš kocourek je opravdu statečný a zvládá to najedničku. Takhle nám začali dovádět včera večer a zůstalo jim to,až do dnešku. A moje malá pečovatelka pojala léčebnou kúru opravdu vážně, i s povinným odpočinkem. Usnuly jak koťata, jen bráška Sofi za mnou chodí jak ocásek. Líbí se mu, jak se pere prádlo v automatické pračce, vždycky sedí před ní a kouká, jak se otáčí buben s prádlem. Sofinka má taky svou zábavu, manžel něco vyměřuje svinovacím metrem a ona mu po něm skáče a chytá jej, když se svinuje. Jsou to mazlíci.

29.1.2008:
Dobrý den, posíláme Vám nějaké novější fotky naší Sofi a Filípka. Trošičku nám povyrostli a taky zmoudřeli. Na jaře se máme stěhovat do nového domku s větší zahradou, pro naše zvířectvo. Moje dvě dcery si v novém domku vybraly dva obrovské pokoje, kde bude mít každá tu svou kočičku. Ta starší bude sdílet svůj pokoj s Filípkem a ta mladší bude se Sofinkou. Doufám, že se tam bude líbit i kočičkám a neponesou to stěhování nějak tragicky. Snad si rychle zvyknou na nové prostředí. Máme z toho trochu obavy, doufám, že zbytečné. Moje holky pokukovaly zase po vašich stránkách po nějaké kočičce, tvrdí, že když budem mít veliký dům, tak by tam mohla být ještě jedna kočka. Slíbila jsem jim, že až uvidíme, jak si zvykly tyhle, tak si pak promluvíme o další. Jsou to kočkomilky a taky mi ukázaly, že se opravdu každá o tu svoji umí s láskou postarat. Zatím se mějte krásně a pozdravujte od nás kočičky, které zatím neměly to štěstí mít nový domov.

Fotografie z nového domova Sofi a Filípka najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář