Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hugo

12. 12. 2006

ObrazekČerný kocourek Hugo se objevil přímo před domem našeho depozitu. Je velice přítulný a mazlivý, evidentně žil v bytě. Potuloval se venku asi delší dobu, protože byl vyhladovělý. 11.12.2006 byl umístěn do Bzence.

Jeho noví majitelé nám napsali:

11.12.2006:
Kocourka jsme vypustili, ale schoval se za ledničku. Nechá se pohladit a není agresivní, ale asi chce být zalezený a nějak si to srovnat. Hezký večer.

24.12.2006:
Dobrý den,
rádi bychom Vám popřáli pěkné prožití svátků vánočních a šťastný nový rok. Přikládáme foto Huga s naší kočkou Mickou a věříme, že se mu u nás líbí a že si zvykne.

1.6.2007:
Dobrý den,
po nějaké odmlce Vám posílám opět snímky Huga. Hugo si myslím zvykl velmi dobře. Je celý den venku, ale jen někoho uvidí na dvoře už za ním peláší. Každý večer pravidelně čeká na svou konzervu. Micka, naše kočka, loví myši i ještěrky apod., ale Huga to nechává naprosto chladným. Sleduje to z povzdálí jakoby v televizi a vůbec ho to nebere.
Na jaro měl klíšťata, tak jsme mu dali obojek pro ti klíšťatům. Včera se však vrátil bez něj. Měl ho dost na volno a tak jej zřejmě ztratil.
Je z něj velký mazel a jak vidíte nechá se i vzít ze země a vůbec veškeré mazlivé procesy s dětmi je ochoten absolvovat.
Ještě jednou Vám za Huga děkujeme a přejeme Vám vše nejlepší při snaze o umístění Vašich kočiček.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář