Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasmína

6. 1. 2014

jasmina02-08.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2010

Jasmínu jsme odchytli spolu s jejími šesti koťaty. Zjistili jsme, že jí chybí přední packa. Pravděpodobně se někdy chytla do pasti. Převzali jsme ji velmi vyčerpanou a slabou. Během pobytu u nás přibrala a velmi se zlepšila. Jasmínka nepotřebuje moc prostoru. Celé dny jen polehává ve svých pelíšcích a večer si jde hrát s koulodráhou. Ke kočkám je nekonfliktní, ale jejich pozornost nevyhledává.
20.11.2013 byla Jasmínka umístěna do domku do Mutěnic.

Fotky Jasmínky najdete zde.

Děkujeme Janě a Jiřímu Černým, že Jasmínu po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:


15.1.2014
Dobrý den,
hlásím Vám zprávy o naší kočče Jasmíně, kterou jsme si před pár měsíci odvezli.
Jasmínka, které komolíme jméno na Jasněnku, si u nás pomalu zvyká. Očividně si toho s lidmi hodně vytrpěla, protože je k cizím nedůvěřivá. Jednou se nechá v pohodě pomazlit, ale jindy zas utíká. Prvních pár dnů se schovávala pod nábytkem a měsíc strávila výhradně v pokoji, který si osobně vybrala, a z toho vycházela jen v noci na záchod a opatrné obhlédnutí terénu. Posledních pár týdnů už ji slycháváme z pokoje vycházet častěji (kvůli chybějící přední tlapce je její chůze velmi charakteristická a hlavně její úprk je úsměvný). Při obchůzce pravidelně zanadává našim kočičím puberťákům a vlastně se jí ani nedivíme. Ještě si pro pomazlení nepřijde, ale aspoň se nás už tolik nebojí. Zatím má v naší domácnosti spíše roli hezké dekorace, ale věřím, že až se otrká, bude z ní i dobrá společnice. Děkujeme.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jasmínka

(Iva Tomančáková, 16. 1. 2014 21:03)

Podle té fotky, jak přivírá oči při podrbání zadečku, to bude dobré, ještě chvilku a už bude na klíně nebo v postli. Je to moc pěkná kočička.

krásná číča-JASMÍNKA

(Daniela, 6. 1. 2014 19:50)

gratuluji těm co dali domov krásné Jasmínce.Je to parádní číča,volili jste dobře!Přeji jí,aby byla stále zdravá,spokojená a v bezpečí u svých hodných lidiček.
Pěkný pozdrav do Mutěnic posílá Daniela se svými šesti domácími kočičími miláčky